Eşimle çok sık tartışıyoruz ve bunu kimseye anlatamıyorum bir çöküşün eşiğindeyim 6 aylık bir kızım var ve tek tutunduğum dalım o
Kimselere bir şey söyleyemiyorum içinde boğuluyorum geceleri uykularım kaçıyor
Artık birlikte de uyumuyoruz
Evet onu hala seviyorum ama o beni eskisi gibi sevmiyor ve değer vermiyor çok uzağız bunu kabul ediyor
Bir yanım diyor akışına bırak böyle kabullen gitsin
Bir yanım da çabala diyor ne olursa olsun aşkın için evladın için
İkinci seçenek daha yakın bana ama maalesef kafın ruhum bana karşı bu muameleleri düşünüp geri tepiyor
Bir çıkmazda gibiyim
Lütfen bir akıl verin
Bir dua edin

knskn evliliğin belli dönemlerinde küçük büyük tartışmalar olur mutlaka bu kaçınılmaz zaten önemli olan en az hasarla atlatabilmek tartışmalarınız sebebi n3 özel değilse bazen ufacık şeyleri o kadar büyütebiliyoruz

knskn Hep mi böyleydiniz yoksa çocuktan sonra mı tartışmalarınkz arttı?

knskn bebek doğduktan sonra belirli bir süre o kavgalar sürüyor önemli olan uzatmamak alttan alabilmek. Bizimde aynı şekildeydi bebeğim 1 yaşında. Akşama kadar zaten evin içinde çocukla cebelleşiyorum akşam da en küçük bir şeye patlar olduk birbirimize çünkü cidden hem evlilik hem bebek sabır işi. İkinizin de hayatı çok değişti şu an sorumluluklarınız arttı. Emin ol geçiyor. Bizde mesela 3aydır ayrı yatıyoruz eşimle. Ama aynı odanın içindeyiz. Oğlumla ben yerde yatıyoruz çünkü yataktan kalkıp düşer diye korkuyorum. Eşim de yatakta yatıyor. Biliyorum bu süreç de geçicek. Şu an aşırı duygusalsın çünkü emzirmeye devam ettigin sürece lohusa sayılırsın. Eşin seni seviyordur. Sadece başka bir hayata alışmaya çalışıyorsunuz. Kendine sıkıntı yapma. Senden bebeğinden degerlisi yok bu hayatta. Üzülme çocuğun etkilenmesin. Sen her üzüldüğünde bebege negatif enerji geçer ve huzursuz olur. Zamanla herşey kolaylaşacak ❤️❤️💐

knskn zaman zaman böyle şeyler oluyor evliliklerde. Hem kadın hem erkek de uzaklaşma olabiliyor. Sen en kuygun vakitte güzel bir sofra kur çay oluyor yemek olur olmadı güzel tatlı yapıp yanına kahve koy gel hayatım konuşalım de böyle olmak istemediğini anlat konuşun yani

knskn o kadar biz ki. Ben de girdaptayım. Çok zor. Ama artk bnm içimden çabalamak gelmiyor. Ne hali varsa görsün diyorum.

knskn Allah gönlüne ferahlık versin cnm benim içindeki sıkıntı için bolca inşirah süresi oku evde bakara suresi dinle eşinle sorunların neden kaynaklı böyle davranıyor bilmiyorum ama çok zor bu şekilde yaşamak aynı evde iki yabancı gibi konuşarak çözemez misiniz karşına al gurur yapma adam akıllı tartışmadan sor derdi neymiş

Allah hepimize kolaylık versin çocuk olduktan sonra niye böyle oluyor eşler anlamış değilim ya. Daha çok ilgi vermeleri gerekirken farklilasiyorlar