Kızlar ilk kez yazıyorum böyle ama gerçekten şuan kafam attı ters çıkışıcam birşey söyleyin ya sakinleşeyim ya da bi cırlayayım ben.
Kayınpederim oğlumu parka götürmek istiyo ama yakındaki parka değil yani otobüse falan binip gidecekler üstelik tek benim oğlum değil bir de bi torunu daha var o 7 yaşında ama yine de çocuk sonuçta ikisi ile baş edebileceğini asla düşünmüyorum benim oğlum çok hareketli biz eşimle bile çıkarınca zor dolaşıyoruz peşine ordan oraya giden bi çocuk 🫢daha altı bezleniyo ya altına yaparsa ya acıkınca bile bişey vermez ki biliyorum daha önce çıkardı yine böyle emri vaki yaparak çocuk eve geldiğinde perişan olmuştu üstü başı , hiç bişey de yememişti 😞 eşime söyledim baş edemez verme dedi o da . Şimdi yine seslendi hazırla çıkarayım diye bende ikisi zor olur durmuyo bizimki dedim ama benim yanımda durur o dedi kp kişisi . Kv kişisi de kenardan dürtüyo vermek istemiyor boşver falan diye 🫢tek ben değil ki eşimde aynı şeyi söylüyor versem aklım aşırı kalacak biliyorum ne diyim şimdi ben yine durduk yere kötü gelin olucam ama çocuğum söz konusu 🫢