perimasali802_ llanjalee kuzum bnce birak gotursun neden diye de sorma Madem seni dinlemiyorlar birakta bidahikine onlar düşünsün 😁
llanjalee perimasali802_ canım vermek bişey değil de zapt edemezse çocuğun başına bişey gelirse ? Böyle şeyler bi kez olur 😞 o riski alamıyorum göze yoksa veririm bi güzel de yorar oğlum tövbe eder daha almaz zaten
Oluyorumanlasana llanjalee oğlun izin vermiyor benle kötü oluyor sonra de çık şuraya güvenmiyorsan verme asla
llanjalee Oluyorumanlasana hiç güvenmiyorum yaşlı sonuçta ikisini bir nasıl gözetecek 🤷 evet eşimi kullanayım bak bu mantıklı eşime sordum bırakmıyo sizi de yorar hem diyim
perimasali802_ llanjalee çok haklısın canım benimde oğlum çok yaramaz asla duran bir çocuk değil yani kayınpederin bu durumu neden anlamiyorki başına bir iş gelse, bilemedim ki ya eşin e şöyle babasinj ararsin soylesin
Medusa llanjalee Verme kız düzgün ilgilenmiyorsa, eşin söylesin senin yerine. Cırlama tabi şimdilik ama😂
llanjalee Medusa ilgilenmez Medusa’m biliyorum ,anlık işler ya gözden kaybolursa gideceği yer kocaman bi park ve piknik yeri gibi yeşillik alan , haftasonu bir de kalabalıktır 🙈 cırlamayayım dimi haklısın ayıp olur 😁
Medusa llanjalee Yok ya gönderme boşver aklın kalır bütün gün, bi de aç bırakıyo diyosun. Cırlamayı eşin yapsın😂
llanjalee perimasali802_ eşime söyledim verme baş edemez dedi . Böyle olunca da hemen beni kötülüyorlar biliyo musun gelin bırakmıyo diyorlar oysa eşim benden daha katı bu konularda . Ben bile zor baş ediyorum babam nasıl baksın dedi . Olmadı onu katıcam araya ama inanmıyorlar öyle şeylere ben bırakmıyorum sanıyolar ilk kez olmadığı için biliyorum artık . Neyse banane ya benim çocuğum , ben doğurdum vermicem . Yine de fikir alayım dedim 🙃😁
perimasali802_ llanjalee senin zaten verme de bence bu durumları eşin konuşsun hem kati bide daha iyi olur
BLUE llanjalee yok verme kuzu ya. Bugun biraz kırıklığı var midesi bulanıyordu yolda perişan olur falan de
kleopatranizzz llanjalee Valla aşkım öyle de kötü gelin oluyorsun böyle de, o yüzden için rahat emanet edemiyorsan yollama,Allah korusun birsey olup keske yollamasaydim diyeceğine yollamamak en iyisi.
llanjalee kleopatranizzz oh ya aklın yolu bir işte bence de vermemeliyim , içim rahatladı yine de sizleri de aynı fikirde görünce teşekkür ederim kleom 😘
llanjalee gizew öyle yapcam valla napayım başına bişey gelirse naparım. Tanıdıkları çok çevrede lafa dalar bişey olur iki çocuk birine bakar öbürü gider falan olmaz o iş .