romeonunjulieti xyzem gerçekten bıçakladık önce ben onu maket bıçağıyla bicakladim sonra yanlışlıkla o beni kesti elimden çekerken polislik olduk kavga ettik hastaneden de el ele çıktık 😀
perimasali802_ Moonlight_ mooni birak seksi unuttum bile @Eskobar yorumlar lini oku burdan karnima ağrı girdi 🤣🤣🤣
xyzem Eskobar çok aşık olunca tekrar teyit etmek istedim bundan sonra kocasını bıçaklamayan seviyorum demesin abi burda inandırıcı şeyler lazım ben satırla keseyim yarın en çok ben seviyorum çünkü 😂😂
Moonlight_ xyzem ben kocamdan hemen hemen 2 haftadir ayriyim daha 17 günüm var kavusmaya kavusunca direk picaklicam onu 😅😅
perimasali802_ romeonunjulieti nasil bicakladiysan aşkın dahada çok koruklendi Maşallah hep mutlu olun 😂
xyzem Moonlight_ 17 gün sonra sadece bıçak mı gerçekten moon lütfen bi daha kocam sevgi fln deme sen karşında beni bulursun 😂
xyzem romeonunjulieti bi daha dişi sineğe bakmamıştr herhalde bide maketle deşmişsin adamı dikiş tutmasın diye 😂😂
Moonlight_ perimasali802_ düsünmem lazim ama sonrasinda devam yasamasi lazim askim kocami seviyorum 🤣
xyzem romeonunjulieti aşkım sen niye seks gecenizi anlatıyorsn onun yerine bunlarla giriş yapsaydın ben seni kapıda karşılardım seks herkeste var sende bıçak araba ne ararsan var, 😂😂
romeonunjulieti Eskobar yanlışlıkla oldu dedik inanmadılar eşimin beni bicakladigini sandılar aslında ilk ben yaptım 🫣
romeonunjulieti Moonlight_ arabasında birini gördüm meğer kuzeniyle nişanlısını eve bırakacakmış bende yanlış anladım arabanın üzerini çizdim Eda yazdım bide tekerlerin havasini indirdim anahtarla