xyzem romeonunjulieti ya o kadar senlik bi hikaye ki tahmin et desen böyle bişey yazardım yeminle 😂😂 Sende onu bıçakladın mı 😯
Eskobar xyzem sus kız allah korusun İçinizden biri katil olacak ama allah kerim ben olmasam bari çocuklarımdan ayrılamam hemde mapus damlarında doğuramam
romeonunjulieti xyzem gerçekten bıçakladık önce ben onu maket bıçağıyla bicakladim sonra yanlışlıkla o beni kesti elimden çekerken polislik olduk kavga ettik hastaneden de el ele çıktık 😀
xyzem Eskobar çok aşık olunca tekrar teyit etmek istedim bundan sonra kocasını bıçaklamayan seviyorum demesin abi burda inandırıcı şeyler lazım ben satırla keseyim yarın en çok ben seviyorum çünkü 😂😂
perimasali802_ Moonlight_ mooni birak seksi unuttum bile @Eskobar yorumlar lini oku burdan karnima ağrı girdi 🤣🤣🤣
Moonlight_ xyzem ben kocamdan hemen hemen 2 haftadir ayriyim daha 17 günüm var kavusmaya kavusunca direk picaklicam onu 😅😅
perimasali802_ romeonunjulieti nasil bicakladiysan aşkın dahada çok koruklendi Maşallah hep mutlu olun 😂
xyzem Moonlight_ 17 gün sonra sadece bıçak mı gerçekten moon lütfen bi daha kocam sevgi fln deme sen karşında beni bulursun 😂