enerciiiii romeonunjulieti yanlış anlama ama ne gerek vardı 😅 Bi ben mi duygusal yaklaşıyorum bu olaylara abi ya sevdiğinle evlenmişsin hersey bitmiş ilk defa birlikte uyicaksinjz sarılıp ne bilim tamam onu da yaparsın da 8 defa da değil be mümkün değil yani
romeonunjulieti enerciiiii eşim öyle istedi bende ona hayır demedim hicbizaman reddetmem onu canım kocam ayım ❤️🔥
romeonunjulieti Oluyorumanlasana Allah korusun ben o kadından asla hazmetmiyorum nedenini bilmiyorum Ama kocama çok aşığım evet 🥹💜
Coolness romeonunjulieti sana da yeni bi isim bulmak lazım, anladık kocana aşıksın ama fıkır fıkırda kaynıyorsun 😂 çok Türk dizilerine hakim değilim yeni karakter yüklensin buraya
Oluyorumanlasana enerciiiii o kadar yorgunum ki 😂 gırgır yapacak halim yok düşün siz takılın gelcem ben
xyzem enerciiiii bi erkeğin bu kadar hızlı yalan söyleyecek zekası yok bence aptal onlar biraz ben inandım 😂😂
newmommy_ enerciiiii ses atmis arkadas simdi dinleyemiyorum ama ben de sanirim tamamen sesten sonra inanicam🌸