zuku Zevkler ve renkler tartisilmaz… ben pek meraklisi degilim esimde sex hayatimda cok iyi degisik mekan yada stil olsun daha cekici geliyor bize…
kanalize denizinanne istemeyen erkek yoktur sanıyordum çünkü oral güzel yapıldığında gerçekten iki taraf için de zirve, zevk meselesi, bu dediğimi cinselliğin gurmesi olanlar anlar
kizatasozu yaren41 sormadan yap oda aynı şeyleri söyledi bana ben kendim istediğim için gece yaptım şimdi bazen kendi istiyo
denizinanne kizatasozu ya acaba ters tepki verirmi diye çekiniyorum bende tiksinir mi küçük düşmek istemiyorum
perimasali802_ denizinanne bnce bir sürpriz yap belki seninde hoşuna gider de Zaten sonra dış gargara vs temizliğini yapıyorsun oyle kalmıyor yani🤗
denizinanne perimasali802_ şu an şehir dışındayım döndüğüm zaman denerim umarım ters tepki vermez Eylül başı dönüşüm o zamana kadar özlemişte olur
denizinanne perimasali802_ ya o konularda pek başarılı değilim maalesef eşimin libidosu düşük olunca maalesef banada yansıyor daha önce hiç öyle mesajlar atmadığım için pek cezbedici konuşamam diye düşünüyorum öğrendiğim az buçuk senide peride sayesinde öğrendim
maryjane denizinanne benim eşimde hiç istemez en baştan beri saçma görüyor yapmaz da halbuki ben isterim 🤷🏼♀️
perimasali802_ denizinanne iliskinize heyecan katin bak gerçekten bir söz bile insani uçurur yani Sen bir adım at eşine çünkü gerçekten bazen cinsellik sıradan geliyor zamanla ve olan isteğin bile gider Sen yaparsın valla 💐
denizinanne perimasali802_ ne yazabilirim mesela başlangıç için fazla iddialı olsun istemiyorum ya mesela geçen sana dokunmayı çok özledim yazdım o görmeden geri sildim bende seni özledim diycekti ve ben onun devamını getiremiycektim
perimasali802_ perimasali802_ Senin yazaciginin devamini getirmen için yazıyorum ayni o cümleyi eşine at devamında karşılık olarak bunları yaz. ellerini bedenimde gezdirisini Seni düşündükçe beni ateş basıyor 🥵 😂
perimasali802_ Seninle ten tene olmayi çok özledim 🔥 Nefesini boynumda hissetmeyi 🔥 Kokunu istiyorum Alevli konuşmalar yap Ona seksi bir fotoğraf at Sen geldiğinde sana küçük sürprizlerim var Geldiğinde oral yapin 🔥 Farklı pozisyonlari deneyin
denizinanne perimasali802_ ya dediğiniz gibi mesaj attım seni istiyorum dedim o da bende istiyorum hayatım napalim dedi uzağız işte sürekli böyle tıkanıyor konuşmalarımız
denizinanne perimasali802_ valla yarın bu dediğinizi bir deniyim inşallah güzel sonuç alırım çok teşekkür ederim
perimasali802_ denizinanne alırsın canim sadce dozunu kaçırmadan yap bak gor ama aklina ne gelirse ateşli cümleler yaz utanma eşinden 🤗