Deleted4 Frenchoje hmm anladım canım biz de kuruyunca toz haline getirilip saklaniliyo istediğin zaman çıkarıp pişiriyoruz suyla cozunluyoruz yani sizinki biraz zormuş 😁
Anonim2 Deleted4 merhaba yazdıklarımızı burdan nasıl silebiliriz ben yapamadımda yardımcı olurmusun canım
Deleted4 Frenchoje herkes değişik yapar ben şöyle yapıyorum yağ ve salçayı kavuruyorum üzerine biraz nane ve pulbiber koyup iki daha kavuruyorum biraz su koyup üzerine tarhanayi atıyorum kaynayana kadar karıştırıyorum en son tuzunu atıp alıyorum ocaktan. Bazıları önce suda cozduruyo üzerine yağ salça yakiyo ama ben böyle yapiyorm
2cocukannesi Deleted4 bende sizin gibi yapıyorum sadece suyu koymadan tarhanayı atıyorum az bişey onu da kavuruyorum tarhananın lezzeti çok hoşuma gitmiyor öyle yapınca o ağır tadı gidiyor sanki ☺️
Frenchoje Selma bende mercimek çorbası ve yeşil fasülye vardı dolapta, birde sarımsaklı yoğurtlu makarna yaptım yanına. Bugünlük bununla idare ediyoruz yapacak bi şey yok 😅
Frenchoje Selma liste yapcam artık ben haftalık. Her gün ne pişirsem derdim olmaz en azından, çözümü böyle buldum.
Frenchoje Snowflake karnabaharı çok severim 😋 benim kocalık patates dışında hiç sebze yemiyor maalesef 🥺
Kelebek_16 Frenchoje bilmem ne severse onu yaparım her gun ayrı bi yemek :) Hatda her sabah ben genelde erken uyanıp kahvaltı hazrlarim genelde bazen ara sira derki yarın erken kalkma yemekleri sifariw edicem😂