Ben 3 aylık korunma ignesi aldım yarında hastaneye gidicem kızımın kontrolu icin gittiğimde iğneyi götürsem acilde enjekte ederler mi acaba bilgisi olan varmı sağlık ocağı çok uzak gitmek istemiyorum
Acilde yapılır mi
romeonunjulieti ederler canim
perimasali802_ ay içim rahatladı ya
romeonunjulieti söyle Uzak bn gidemiyorum siz yapsanız yaparlar ordaki hemşireler
Kaç aydır kullaniyirsun herhangi bir etkisi varmi
romeonunjulieti yaparlar bence
perimasali802_ kırkım çıktığında yaptım süresi yarın bitiyo bide iste yarın yapacam yeniden yan etki olarak aşırı ara kanama yaptı bende 15 gün şiddetli kanamam vardı serumla durdurdular acilde
romeonunjulieti ebem bırakmadı işte adetini keser dedi bide yaşim küçük hormon yukleme dedi ufff spiral de kaldi napacam ya prezde tek olmuyor deliricimmm 😬😂
perimasali802_ kaç yaşındasın ki ben 24 yaşındayım ve doktor bi tehlike olmaz dedi
romeonunjulieti 23 canım
romeonunjulieti yaparlar aşkısı
perimasali802_ hiçbişey olmaz kimseyi dinleme yapmak istiyorsan yap
romeonunjulieti ne bileyim diyen ebe hemşireydi bide 🤷
perimasali802_ yani eğer çocuğun yoksa hormonu etkiler bozar. Bende iğne taktırdım koluma ismi neydi unuttum adet gördüm normal sonra adetim bitince ara ara kanamalar başladı sonra adet olmamaya başladım 4 ay adet olmadım. Doktor gidip kolumdakini çıkardım hayla adet görmeyince yine yanına gitmek zorunda kaldım. İlaç yazdı öyle adet oldum ama çocuğun var sorun etmez her hal
_OceanLove hangisinden bahsediyorsun kuzum sen
Benim üç tane çocuğum var 🤣
_OceanLove 3 aylik ve 6 aylık gebelik olmasin diye kullanılan igneler var onlardan bahsediyorsun
perimasali802_ biliyom aşkım o yüzden diyorum çocuk yoksa etkiler senin var 😂😂❤️
perimasali802_ benimki 5 yıla kadardı ama iğne kolumun içine takılıyor üsten dikiş atlıyor. 5 yıldan sonra etkisinin geçeceğini söylediler
_OceanLove implant yapmışsın canım
_OceanLove anladım canım 🌸
perimasali802_ a evet evet 🤣🤣 bir an ismini unuttum bir daha gelmedi aklıma Kürtçesi geldi sadece 😂🤣🤣