kaardelen 1.63 boy çok minnakim değilmi 🤣 kilom 66 @ladymomm açtığı diyet postu sayesinde 72 lerden geldim ammaaa göbek gitmiyor gitmesi için de düzenli Spor olmalı sadece diyet olmuyor işte sikintimda orda spor düzenli olmuyor 😂

kaardelen 21 gün şekerden uzak kal zayıflıyacaksın. Ben yarından başlıyıcam göbeyim çıkmış 2kq artmışım giderek ilerler şişmanlarım diye korkuyorum

kaardelen 19 yaşında çok büyük cesaret düşünüyorumda o yaşta daha çocuktum😶 diyette sabah yumurta bi dilim çavdar yada tam tahıllı ekmekle domates salatalık öğlen bi kase çorba akşamda en geç 6 da yine ekmeksiz herşeyden az az yersen çok güzel verirsin 1 haftada 2-3 gider

aayhhh Şeker tüketen birisi değilim sadece çaya çok atarım. Çikolata falan yemem aram yok tatlı şeylerle :)

kukuliiiii Keşke bende bu yaşlarımın kıymetini bilip başka şeylere yoğunlaşsaydım. Ama hayat, ne getireceği belli olmuyor. Güzel yarınlara diyelim 🌸 Teşekkür ederim, ağzımı tutabilirsem deneyeceğim başlayacağım yarın

kaardelen anladım bizim diyet postlarimiz vardı onlara bı göz at en son açılan diyetlendim pistuda sana biseyler katacaktır 🥰