Kızlar bunu bi iki kere falan yaşadım klitorise oranla daha fena bişey bunu yine yaşamak istiyorum ama olmuyor belkide kendimi şartladığım içindir bilmiyorum ne yapmalıyım ilişki esnasında

moralim0 yani sadece içine girip çıkarken klitorisini uyarmaya gerek kalmadığın boşalma dimi eğer öyleyse bende bi kere yaşamıştım 😂

moralim0 bu his gerçekten anlatılamaz bir his 🫢❤️‍🔥 çok güzel tarifi hiç yok 🤭🤤

moralim0 çok tatlı bı his dime bitmesin istiyorsun 😅 ben bı kere yaklaştım ama yaşayamadım o bile çok güzeldi erkekler her ilişkide bu hissini yasiyo acaba oh ne güzel dünya vala

moralim0 kendini sartlama kesinlikle ana odaklan ve o zmn hangi pozisyonda olduysa yine o pozisyonda devam kendini daha çok adapte edebilmek için kocana o sırada azdırıcı şeyler söyleyebilirsin senide tetikler böylelikle onu yapamiyorsan içinden konusabilirsin tamamen ana odaklanıp ama ☺️

moralim0
      En önemlisi boşalmaya odaklanmamak bence. Ne kadar rahat olursan o kadar Kolay oluyor. Hiç aklına getirme

moralim0 5 yıllık evliyim bu sene anca yaşadım bence kendini rahat bırak hiçbir şey düsünme sadece ana odaklan.

Doğru pozisyonu bulmalısınız kendiniz için ben hemen hemen her ilişkide yaşıyorum

piyangobileti klitorise uyari veriyorsun degilmi
        Vajinal ise icerden penisin uyarsi ile oluyo buda senin g noktasini bulman lazim farkli pozisyon deneyerek nerde daha çok zevk aliyorsan ordan denemelisin

prenses90 klitoris boşalmada saniyelik zevk var vajinal boşalmada daha uzun ve tatlı bı his var

piyangobileti anlamdın beni kiltors nasil uyari veriliyor zevk alıyorsan vajinal de bı noktasi var yani önemli olan tadini çıkarmak zaten soyle soyliyim
            Diyelim eşin senin altinda üst pozisyonda sen varsın penis icerdeyken surtun yani nasil anlatayim anlatamadim ki🤣

kizatasozu bn her ilişkide boşalırım uzun tatlı bir duygu tüm vicudum titrer,kendimden gecerim bazen gözler bile kayıyor zevkten bu vajinal boşalmamı oluyor şimdi🤭