moralim0
En önemlisi boşalmaya odaklanmamak bence. Ne kadar rahat olursan o kadar Kolay oluyor. Hiç aklına getirme

moralim0 5 yıllık evliyim bu sene anca yaşadım bence kendini rahat bırak hiçbir şey düsünme sadece ana odaklan.

Doğru pozisyonu bulmalısınız kendiniz için ben hemen hemen her ilişkide yaşıyorum

piyangobileti klitorise uyari veriyorsun degilmi
    Vajinal ise icerden penisin uyarsi ile oluyo buda senin g noktasini bulman lazim farkli pozisyon deneyerek nerde daha çok zevk aliyorsan ordan denemelisin

prenses90 klitoris boşalmada saniyelik zevk var vajinal boşalmada daha uzun ve tatlı bı his var

piyangobileti anlamdın beni kiltors nasil uyari veriliyor zevk alıyorsan vajinal de bı noktasi var yani önemli olan tadini çıkarmak zaten soyle soyliyim
        Diyelim eşin senin altinda üst pozisyonda sen varsın penis icerdeyken surtun yani nasil anlatayim anlatamadim ki🤣

kizatasozu bn her ilişkide boşalırım uzun tatlı bir duygu tüm vicudum titrer,kendimden gecerim bazen gözler bile kayıyor zevkten bu vajinal boşalmamı oluyor şimdi🤭

prenses90 klavye düzeltmiş gene ya ben kendime mastürbasyon yaparken bu dediklerimi yaşıyorum zaten demiştim

kizatasozu o zaman vajinal orgazm deyil bu yaşadığımız,merak uyandırdı bendede şimdi tatmak isterim henuz yeni öğrendim vajinal orgazmı🤣