Sutlucikolati Az önce ilişki sırasında orgazm olduğumu anladığını söyledi eşim nasıl anlıyosun diye sordum kasılmalardan hissediyorum dedi 🤣 başlarda sahte orgazm taklidi yaptığımı anlıyormuş yani 🤣🤣🤣🤣
etoile Sutlucikolati sahte orgazm taklidini nasıl yapıyorsunuz. Ben tatmin olmasam aşırı sinirlenirim gergin olurum. Nasıl gerilmeden taklit yapabiliyorsunuz
piyangobileti Sutlucikolati benimki anlamıyor bence ona göre tamam geldim fakat bana göre daha gelmedim 😂
Sutlucikolati etoile ya ilk baslarda yapiyordum ama sorun bendeydi o yuzden esime bisey diyemiyodum sonra dayanamayip soyledim iyi ki de soylemisim soeun kalmadi 🤣
Sutlucikolati _OceanLove perimasali802_ bana ilk defa soyledi cok sasirdim biraz utandim ay Allahim 🤣🤣
belladonna Sutlucikolati Anladıklarını biliyorum da ben taklit yapanları da ayrıca taktir ediyorum oda bir başarı 😅
enerciiiii belladonna böyle bir konuda niye tatmin olmuş gibi taklit yapılıyor ki ben o an elimi kana bulayabilirim😅😅
Sutlucikolati belladonna enerciiiii o zamanlar ilk zamanlarimizdi hemen şak diye soyleyemedim 🤣 ama çok geçmeden de anlattım 🤣🤣
kkeelleebbeekk Sutlucikolati evet anlaşılıyor onlarınki nasil pıt pıt atiyorsa bizimki de öyle atıyor içerde 😀😀
buzdankalpler Sutlucikolati bi 💩 anladığı yok. Akıntıyı boşalmak zannediyodu söyleyince şok oldu sizin sperminiz değil mi demişliği var. Kadında sperm mi olur dedm sustu 😂
Sutlucikolati perimasali802_ aaaa o an ben orgazm olurken hissettim onda da biseyler oldugunu anlamis ve hosuna gitmis demek ki 🤣