Sutlucikolati _OceanLove perimasali802_ bana ilk defa soyledi cok sasirdim biraz utandim ay Allahim 🤣🤣
belladonna Sutlucikolati Anladıklarını biliyorum da ben taklit yapanları da ayrıca taktir ediyorum oda bir başarı 😅
enerciiiii belladonna böyle bir konuda niye tatmin olmuş gibi taklit yapılıyor ki ben o an elimi kana bulayabilirim😅😅
Sutlucikolati belladonna enerciiiii o zamanlar ilk zamanlarimizdi hemen şak diye soyleyemedim 🤣 ama çok geçmeden de anlattım 🤣🤣
kkeelleebbeekk Sutlucikolati evet anlaşılıyor onlarınki nasil pıt pıt atiyorsa bizimki de öyle atıyor içerde 😀😀
buzdankalpler Sutlucikolati bi 💩 anladığı yok. Akıntıyı boşalmak zannediyodu söyleyince şok oldu sizin sperminiz değil mi demişliği var. Kadında sperm mi olur dedm sustu 😂
Sutlucikolati perimasali802_ aaaa o an ben orgazm olurken hissettim onda da biseyler oldugunu anlamis ve hosuna gitmis demek ki 🤣
Eskobar Sutlucikolati benimki bariz belli olmasına rağmen bile anlamıyor soruyor bende bunu anlamıyorum😂 Tam şeyin ortasında cevap vermemi bekliyor delimidir nedir😂😂
Sutlucikolati Eskobar 🤣o an ki ambiyansı etkiler be 🤣 ama bi yndan da iyi orgazm olduysan bitireyim mesaji var sanki 🤣