_OceanLove Kbranur65 3 kişiyiz ben eşim kaynanam ama kaynanam ne kadar iyide olsa 5 kişilik bir insan 😂❤️
Eskobar _OceanLove mecbur değilsin hiçbirşekilde evin en küçüğü diye extra sorumluluk almaya gerek yok evlatları anneleriyle babalarıyla ilğilenmek zorundalar ama senin aynı evde kalman onlara bakman mecburi değil
Eskobar Kbranur65 mecbur değilsin nasibi falan da olmaz bunun istemiyorsan istemiyorsun hayatı zehir etmenin manası ne ben en kısa nasıl çaresine bakarım diye düşünüyorum bir yılımı daha gölge altında geçirmek istemiyorum
_OceanLove Eskobar gelde eşime anlat o kadar annesine düşkün ki… ah cidden 😤 anlatsam bitmez zaten annesini ayakta görünce annem ne yapıyor niye yardım etmiyorsun der 🥲
Eskobar _OceanLove annen bu evde yaşamanın sorumluluğunu yapıyor dersin🙄 Seninde bi annen var hatırlat istersen bazı şeyler karşılık istiyor gerçekten empati yapmayana zorla yaptırmak gerekiyor
_OceanLove Eskobar ben babamı araya katım kuzum büyük bir tufan koptu evde 🥲😂 3 gün dönemdim ama görümcem ve eşi kocamla birlikte geldikleri için geri döndüm dönemden öncede şartlar koyuldu falan öyle döndüm
neferti Kbranur65 ben 5 yıldır kaynanayla yaşıyorum belki sizin bir umut benim ki imkansız ya o ya ben ölürsem ayrılırız ve inan çok zor.
Kbranur65 enerciiiii eşim evin büyüğü ilk zamanlarda ayrı ev istedim ben durumum yok dedi ev yapacam kiraya girmeyelim tmm dedim 2 kat yapıldı duvar ördüler ici kaldı
enerciiiii Kbranur65 kaynin falan yokmu peki hani bizim buralarda durumu olmayan aileler ilkin içe getirir daga sonra diğer oğlunu evlendirince büyüğünü ayrı eve çıkarır öyledir durum yok mu sizde
neferti Kbranur65 Bizim burda kaynana evin küçük oğluyla oturur malesef benimkide biraz fazla düşkün.
Eskobar Kbranur65 ikinizde çalışın o zaman yazın o kışın sen gir bi işe az çok demeden ufak bütçeli ev bulabilirsiniz bence