perimasali802_ en iyisi bile, ömür tüketir,bir kere bütün gelinler baştan kesecek evim ayrı olsun,birse koca dağ gibi arkasında olacak,bn kaynanamı seviyorum herşeyimi düşünür koyar evimi temizletir bn gelmeden mis bavulumu acar elbisemi koyar keyfime bakarım,neyse bu iyi yönü ama kötü yönleri ömür tüketir,çok meraklılar ne nereye gidiyon ne alıyon ne veriyon çok merak eder, bir yakın akraba düğünümüz vr,önce görümcem sordu ne giyecen,bilmiyorum gidip bakacam dedim,hee evden birşey giy dedi bnde tavırlı şekil de normal elbisemi hee dedi nolacak güldürme beni dedim,sonra kaynanam elbise aşacan alacam dedim konayada düğünede bir maaza var önünden bile geçmem biliyorda asla tarzım deyil oraya bir bak dedi,anne şakamısın dedim orası asla tarzım deyil,bn bakarım başka yere eşimde dedi çalışıyorsun canın ne istiyorsa onu al tıp dedi kesti,bugün yine diyor ne giyecen gidip bakacam dedim dün geldik tatilden bugun dinlendim bakarım hafta içi ya sabor çektim,içimden,bu tarz olaylar çok bizde çok gıcık olurum