buzdankalpler ikiprensannesi çok geçmiş olsun. Rabbim korusun yavrunuzu inşallah korkulacak bir şeyi yoktur basit bir tedaviyle sağlığına kavuşur.
kocamdakocam Allah’ım acil şifalar versin inşallah canım gelişme olursa yaz dua edicem yavrun için ❤️
ikiprensannesi zarifhanim kortizon tedavisine başladık inşallah bu işe yarar . Çok baş ağrısı yapıyor çocukta, anne başım ağrıyo diye ağlıyor Allahım hiç kimseyı evladıyla sınav etmesın inşallah 🙏😭
Mommy12 ikiprensannesi Rabbim Şâfî ismiyle şifa versin.Aldığı ilaçlar şifasına vesile olsun🤲🏻 postunuzu yeni gördüm. Hep beraber dua edelim inşallah güzel şeylere vesile oluruz 🫂 güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Mommy12 ikiprensannesi nasılsınız? Bir süredir de girmemişsiniz foruma, merak ettim oğlunuzu🩵 inşallah herşey yolundadır
ikiprensannesi Mommy12 merhaba mesajınızı yeni gördüm. Şükür atlattık oğlum çok iyi rabnime şükürler olsun canım 🥰
ooopitipiti ikiprensannesi Ayyy şükürler olsun. Eski bir postmuş, okurken gözlerimden akan yaşa engel olamadım bir an. Ama sonunda güzel haber vermişsiniz. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Peki neden olmuş detayı neymiş?
ikiprensannesi ooopitipiti Allah razı olsun canım benim, 4 yaş aşısı yan etki yapmış kan hastalığı oldu. 4-5 kez trombosit kan takviyesi oldu sonra geçti şükürler olsun Allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah 🙏
Moonlight_ ikiprensannesi bilgim canim üste ciksin 🙏🏻 allah acil sifalar versin insallah cok üzüldüm 🌸🙏🏻
ikiprensannesi Moonlight_ şimdi çok iyi şükürler olsun atlattık o kötü günleri Allah hepinizden razı olsun ❤️
tazeann ikiprensannesi Rabbim tez zamanda şafi ismiyle şifa versin Amin Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin 🤲🏼Post eskiymiş yeni fark ettim nasıl iyimi durumu nasıl
ikiprensannesi tazeann durumu çok iyi morluklar geçti, adaklarımızı kestik dualarımızı ettik Allah bizi yalnız bırakmadı ailecek iyileştik desem yeridir 🥹🥰
tazeann ikiprensannesi Ohh be valla çok sevindim Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin Evladınızı daha iyi etsin inşallah 🤲🏼💞
gullupullu ikiprensannesi eski postmuş çok sevindim çocuklarımız hasta olmasın kimse çocukluğla sınanmasın 💖