yavuzzzzzz Merhaba kızlar , şimdi ben bir buçuk aydır ailemleyim. Orada aile dostumuz vardı karı koca görüşüyorduk sürekli . Ben yokken eşimi bir kere yemeğe çağırdı arkadaşım eşiyle beraber yani . Onda bişey demedim teşekkür ettim hatta zahmet etmişsin falan dedim . Geçen eşim dedi yine arkadaşımla görüşecem tamam dedim karısı gelmez diye düşündüm ben . Bi aradım arkadaşım da orda üçlü pikniğe gitmişler . Sonra arkadaşıma yazdım rahatsız olduğumu ben olmadan daha çağırmayın falan bana şey yazmış sen geziyon tabi o yazık tek mi kalsın falan iyice sinir oldum . Konuşmuyorum üç gündür . Sizce haklı mıyım yoksa abartıyor muyum acil fikir verin iki yıllık arkadaşım gurbetteyiz orda hep takılıyorduk ailece .
Hoyrat yavuzzzzzz valla ben olsam rahatsız olurdum isterse on yıllık arkadaşım olsun helali benim bu lafıma birde böyle cevap verecek bilmiyorum.
karsugunes yavuzzzzzz valla ne yalan söyleyeyim bende bozulurum ama tabi hal hareketleride önemli de ya benim anlamadığım insan karısıyla gideceği pikniğe ne diye arkadaşını çağırır neyse sen çok takma bı süre oluruna bırak bakalım ne oluyor 🌺🌺
Medusa yavuzzzzzz Bence rahatsız olunacak bi durum yok. Aksine rahatsız olunması garip geldi bana😂 Baş başa görüşmüyolar ki sonuçta, herkes arkadaş değil mi? 1 buçuk ayda 2 kere görüşülmüş sadece. Bana arkadaşım senin gibi yazsa, eski arkadaşım olurdu😂
prenses90 yavuzzzzzz hata sende bacım neden bu kdr uzun süre kocandan ayrı tek gittin tr,bn kocamsız gitmem
yavuzzzzzz karsugunes şöyle eşim arkadaşıyla buluşacaktı bunlarda karı koca dışardaymış ordan direk eşimin yanına gitmişler
gizew yavuzzzzzz şöyle eşim arkadaşıyla buluşacaktı bunlarda karı koca dışardaymış ordan direk eşimin yanına gitmişler Denk gelmişler.
gizew Rahatsız olduğun konuyu eşinle paylaşman daha doğru olurdu,eşin de gitmezdi.Açıkçası arkadaşının yerinde ben olsam çok bozulurdum. Üstelik mesaja görüldü atmak ergence,yine de arkadaşın iyi birisi tepki vermiyor.
Blondie yavuzzzzzz Suçlu olan bence arkadaşın değil belki kötü niyetle çağırmamıştır sen yoksun kendi eşiyle oturur yer içer diye düşünmüştür. Ama suçlu eşin eşi varken gitmemesi gerekirdi
yavuzzzzzz gizew hayır ikimizde çok edepliyizdir eşlerimizin yanında ikimiz muhabbet ederiz eşlerde kendi arasında bazen hep beraber sohbet ederiz . Ama rahatsız oldum ben yapmazdım şaşırdım bir kere çağırdı okey ama ikinciye tuhafıma gitti
yavuzzzzzz gizew hayır şöyle eşinin peşinden ayrılmıyor beni eve bırak diyebilirdi evleri arabayla on dk zaten gezmekten geliyorlarmış ben bitirdim tamamen
yavuzzzzzz Medusa zaten artık eski arkadaşım . Gerek yok bir kere çağırdı yemeğe ne konuşacak ki eşimle gerek yok bizde tuhaf karşılanır öyle şeyler yani .
yavuzzzzzz Medusa eşime sordum ben seni asla götürmezdim dedi eşinin hatası getirmesi onu falan dedi ama çocuk değiliz sonuçta