gizew Rahatsız olduğun konuyu eşinle paylaşman daha doğru olurdu,eşin de gitmezdi.Açıkçası arkadaşının yerinde ben olsam çok bozulurdum. Üstelik mesaja görüldü atmak ergence,yine de arkadaşın iyi birisi tepki vermiyor.
Blondie yavuzzzzzz Suçlu olan bence arkadaşın değil belki kötü niyetle çağırmamıştır sen yoksun kendi eşiyle oturur yer içer diye düşünmüştür. Ama suçlu eşin eşi varken gitmemesi gerekirdi
yavuzzzzzz gizew hayır ikimizde çok edepliyizdir eşlerimizin yanında ikimiz muhabbet ederiz eşlerde kendi arasında bazen hep beraber sohbet ederiz . Ama rahatsız oldum ben yapmazdım şaşırdım bir kere çağırdı okey ama ikinciye tuhafıma gitti
yavuzzzzzz gizew hayır şöyle eşinin peşinden ayrılmıyor beni eve bırak diyebilirdi evleri arabayla on dk zaten gezmekten geliyorlarmış ben bitirdim tamamen
Medusa yavuzzzzzz Bence rahatsız olunacak bi durum yok. Aksine rahatsız olunması garip geldi bana😂 Baş başa görüşmüyolar ki sonuçta, herkes arkadaş değil mi? 1 buçuk ayda 2 kere görüşülmüş sadece. Bana arkadaşım senin gibi yazsa, eski arkadaşım olurdu😂
yavuzzzzzz Medusa zaten artık eski arkadaşım . Gerek yok bir kere çağırdı yemeğe ne konuşacak ki eşimle gerek yok bizde tuhaf karşılanır öyle şeyler yani .
yavuzzzzzz Medusa eşime sordum ben seni asla götürmezdim dedi eşinin hatası getirmesi onu falan dedi ama çocuk değiliz sonuçta
Medusa yavuzzzzzz Sana göre kocanda gözü mü var anlamadım? Birbirinize güvenmiyosanız arkadaş olmayın zaten ya. Yanında kocasıyla gelmiş ne yapabilir ki oturup muhabbet etmişlerdir en fazla😂 Uzaksın diye sana sinir bozucu geliyor bence
yavuzzzzzz Hatta kendisine mesaj attım onlar erkek erkeğe takılsın diye çağırma diye ama daha da muhattap olmak istemiyorum sanki eşimin avukatı görümcelik yapıyor sürekli eleştiriyor beni . Eşimin yanında işte bu kadar gidilip tatil yapılmaz kocanı nasıl bırakırsın falan eşimi dolduruyorlar karı koca
yavuzzzzzz Medusa benden bundan bahsediyorum ben uzaktayım gitmesi saçma geliyor. Ben gitmezdim eşimde götürmezdi yani öyle bir ilişkimiz vardı . Erkekler ayrı kadınlar ayrı sohbet ediyordu . Eşimi kıskanmıyorum asla o kocasına aşık şöyle bir durum var o biraz herşeyi kabul eden nasıl desem kocasına köle olmuş biri . Ben tam tersi aşırı özgür herşeyi eşimle yaparız . Böyle gelip tatil yapmamı bile eleştiriyorlar eşimin yanında . Eşi ona diyor bak yenge ne güzel gidiyor sende git ama kocasına takık asla bırakamıyor . Değişik bir ilişkileri var akraba evliliği zorla evlendirilmişler zaten
Medusa yavuzzzzzz Erkekler ayrı kadınlar ayrı sohbet ediyordu Bu zaten özetliyor durumu😂 Madem öyle görüşmezsiniz olur biter. Artık hoşlanmıyorsun ve sinir oluyorsun diye arkadaşının da özelini dökme boşver. Herkesin ilişkisi farklı, sizinle aynı olmak zorunda değiller. Bak bizim ilişkilerimiz ve düşüncelerimiz de aynı değil sonuçta😂
yavuzzzzzz Medusa olayı daha iyi anlayın diye anlatıyorum . Ben mi haksızım o mu saçmalamış bilmiyorum ama daha zaten görüşmeyeceğim eşlerimiz görüşsün .
Sutlucikolati yavuzzzzzz eee hep beraber bulustugunuzda arkadasinla sen esinle de diger adam sohbet ediyorsa üçlü bulstuklarinda arkadasin kimle sohbet etti? Ya da ne konu buldu konusucak 🙄🙄🙄