cileklilolipop melaykeeee bir şey izlemiştim çok komikti. Kadın partnerine diyor ki ilişki sırasında “ hadi bana küfür et ” ısrar ediyor küfür et sapik şeyler söyle diye adam da kadının anasına bacisina sovüyor 😂😂😂
perimasali802_ belladonna küfür değilde daha çok öküz hayvanlasma gibi kelimeler kullanıyorum bir keresinde aci ve zevkin doruklarındaydim annesine küfür ettim 🤣🤣
HurremSultan belladonna birde konuşmaya fırsatım olmuyor genelde 😁😁 en fazla s#k beni derim yaaa pek konuşamam yani ne bilim inliyorum genelde dkdkdkdkd Kimileri konuşur kimileri icraate geçer ben icraat kısmındayım sanırım 🔥🔥🔥😁😁😁
cileklilolipop usengecanne ya aslında ilişki sırasında dur şimdi boşalma vs deyince de biraz uzun sürüyor bence
prenses90 cileklilolipop hafi bebegim yırt beni,harikasın offf çok tatlı s.yorsun fln filan ama varya çok fena etkisi oluyor öyle konuşmalı sex kendimizeen geçiyoruz
kaardelen cileklilolipop Şimdi söylerdim de bir an yazmaya çekindim açıkçası 😂 Ama konuşmalı çok daha şehvetli oluyor, eşim daha çok konuşur sağolsun 🙈