perimasali802_ Genelde pamuklu çamaşır giyerim ama o gün korseli iç çamaşırı giydim o da sentetik kumaşdı baya sıkmıştı terletmişti beni. Temizleniyorsun derken hangi anlamda kusura bakmayın? Kılları soruyorsanız jiletle hep alırım

Medusa yıllardır jilet kullanırım ama hiç başıma gelmedi. Şu an kaç gündür korkudan aşırı dikkat ediyorum hijyene, her wc sonrasi yıkanıyorum. Sanki bugün hafifledi biraz

Mommy12 Bende adetden sonra lekelenme olunca 1,2 gün kullanırım gunluk ped. Daha önce hiç böyle tahriş olmamıştım .Umarım gerçekten sentetik iç çamaşırından kaynaklıdır😣

marshmallowgril büyük ihtimalle sentetik ten dolayı olmuştur ter vs olduğu için ondan kaynaklı ki zaten jillet asla terlemeye gelmiyor zaten normalde bile alsan hafif oluyor kıl kökünde kızarıklık muhtemelen giydiğin iç çamaşırı korse olandan kaynaklı

marshmallowgril aynen adet öncesi ve sonrası mecbur kullanıyorum ben de 1 2 gün. Gönlünüzü ferah tutun. İnşallah doktorun söyledikleriyle de tasdiklenmiş olur fikirlerimiz ☺️

marshmallowgril jileti her seferinde değiştirdin mi? Aynı jileti uyguladıysan sebebi jilet olabilir. Jilet deriyi tahriş edince de mikrop kapmış sivilce yapmış olabilir. Yakın dönemde jilet yaptıysan muhtemelen sebebi bu. Çok fazla dokunma o bölgeye yayılmasın. Hpv den korkmuşsun son yazdıklarından onu anladım ama sivilceyle alakalı bir şey değil hpv bu şekilde de belli etmez kendini genelde siğil yapan türü değilse hiç anlamazsın

monikaa genital bölge siğilleri muhtemelen duydukların. Sivilceler tehlikeli değil deri enfeksiyon kapmıştır sivilce yapmıştır birkaç güne geçer. İkisi çok farklı şeyler

buzdankalpler Jileti her defa değiştirmiyorum, ama bundan sorna her sefer değiştireceğim. Evet googledan biraz araştırınca hpv belirtisi olabilir okudum ve çok korktum. Bugün biraz hafifledi sanki sivilceler, geçiyor gibi. İlk günler öldüm öldüm dirildim😞

marshmallowgril her konuda google a bakmamak lazım sağlıklı insanı hasta eder. Sivilceler olağan şeyler. Ağdadan sonra dahi olabiliyo. Benim ağdadan sonra oluyo tahrişten dolayı 2 güne geçiyo olabildiği kadar dokunma kaşınsa dahi daha erken geçer

buzdankalpler Haklısın, teşekkür ederim içim rahatladı biraz. Kafamda oysaki neler kurmuştum kötü hastalığa yakalandım diye