• Muhabbet
  • Kararsızım yardım gerekiyor 😂

cinkokarbonpil yakın bir yerde tutun ama aynı apartmanda tutmayın kendi annemle bile aynı apartmanda olmak istemem. Kv ile iyi anlaşırız severim ama mecbur olmadğm sürece aynı apt. Oturmam benm kızıma kv bakıyor yürüyerek 10 dk mesafede evimiz en güzeli böyle

meleksen1 bende istemem suratlı oluyorum bazen ye böyle bir fikre düştüm bilmiyorum aslında bende istemiyorum 😂

Mommy12 ay sormayın ya çok istiyorlar yemek gidelim gelelim ben yaparım yemeğinizi ordan eve gidersiniz rahat edersiniz bende sıkılıyorum gerçekten surat astığımı da biliyor bişey oldu mu😂

TombulHatun bence de ev bulabilsek bir de ne güzel olurdu ev bulamadıkça böyle düşünmeye başladım aslında karışan eden insanlar değil ama ben mesafe sevdiğim için uzak duruyorum genelde

cinkokarbonpil inşallah gönlünüze göre ev bulursunuz, diyorum ya mesafe hwr zaman iyidir ne kadar iyi olursa olsn kendi annemle biel oturmam istemem, ama mecbur kalıp oturulursa da baştan mesafeyi koyarım, örn. Her yere giderken haber vermem, her misafirim geldiğinde davet etmem nasıl alışılırsq öyle gider

monikaa iyi biri aslında çok karışmaz ama bilmiyorum aslında karşıyım çıkar çıkar gelir diye korkuyorum