Arkadaşlar bebeğimin doğumuna 3 gün var ve karar veremedik bir türlü içime sinmiyor isimler önerileriniz varsa alayım lütfen 🙏 şu isimleri düşündük sizce hangisi
Emir Asaf
Umut Asaf
Çınar Asaf
Mahir deniz
Miraç ege
Yardımcı olursanız çok sevinirim plissss 🥰
Karar veremedik 🙉🤭😄
flankes Bence,Emir Asaf
flankes Miraç ege daha uyumlu sanki
kleopatranizzz çok teşekkür ederim canım ❤️
Sutlucikolati bende çok yakıştırıyorum aslında kaynanam yüzünden komak ta istemiyorum 😔 ikinci bebeğimde kız demişti doktor o ısrarla erkektir ismi Miraç olsun diye tutturdu şimdi cennete yavrun
flankes Allah sabır versin 🙏 eğer Miraç ismi bu anı hatırlatıcaksa ege’nin yanına başka isim koymayı düşün
Mahir deniz güzel geldi banada 😅 bence buraya sormakla hata etmişsiniz daha çok kafanız karışır gibi 😄
Sutlucikolati sağol canım, fazlasıyla hatırlatıyor 😔 ege’ye başka ne uyumlu olur sence
flankes umut ege uyumlu geldi bana
momandbbabyy haklısın kafam karışacak ama çoğunluk ne diyecek merak ettim 😊🥰
Sutlucikolati Umut Asaf, Çınar Asaf, çok baskın geliyor bana umut ege de uyumlu dediğiniz gibi 👍
kleopatranizzz kızımın adı Esila Liya Emir Asaf da uyumlu oluyor ama çevremde o çok varki kararsız kaldım
Esila
Emir
Güzel olur bilemedim yaaa 🙉🥰
momandbbabyy Mahir deniz de çok güzel soyismimizle de çok uyumlu
flankes miraç Ege evet uyumlu ama. 100 de 80 kesim hep aynı isim mahir deniz de çok uyumlu ve nadir konulan isim
burcuefeee eşimin amcasının adı Tahir sülalece sevilmiyor huyu yüzünden geçimsiz biri eşim mahir Tahir diye karıştırırlar o yüzden istemiyor yoksa dediğiniz gibi
flankes Emir Asaf yada Ali Asaf olabilir fikrimce 😍 saglicakla gelsin insallah 🙏🏻🧿💙
Moonlight_ fikriniz için çok teşekkür ederim ❤️🌸🥰 ikisi de çok uyumlu ve güzel ama Ali ismini kaynanamın babasının ismi ve eltim koymuş oğluna onu direk elliyorum 🤭😄
- Düzenlendi
flankes ah tahir ah ne vardı geçimli olum azcıkta insan olaydın bu Arada tahirler hep aynı sanrım benimde tanıdıklarm var hep aynılar Umut asaf deil de umut ege olarak da hoş ve uyumlu bacım karar ver bebe doğacak 😂