• ANKET
  • Karar veremedik 🙉🤭😄

Arkadaşlar bebeğimin doğumuna 3 gün var ve karar veremedik bir türlü içime sinmiyor isimler önerileriniz varsa alayım lütfen 🙏 şu isimleri düşündük sizce hangisi
Emir Asaf
Umut Asaf
Çınar Asaf
Mahir deniz
Miraç ege
Yardımcı olursanız çok sevinirim plissss 🥰

Lovely_00 çok teşekkür ederim canım 😘 inşallah sağlıkla dünya ya gelsinde isim elbette konulur ama bir karar vermek istiyorum

Sutlucikolati bende çok yakıştırıyorum aslında kaynanam yüzünden komak ta istemiyorum 😔 ikinci bebeğimde kız demişti doktor o ısrarla erkektir ismi Miraç olsun diye tutturdu şimdi cennete yavrun

flankes Allah sabır versin 🙏 eğer Miraç ismi bu anı hatırlatıcaksa ege’nin yanına başka isim koymayı düşün

Mahir deniz güzel geldi banada 😅 bence buraya sormakla hata etmişsiniz daha çok kafanız karışır gibi 😄

momandbbabyy haklısın kafam karışacak ama çoğunluk ne diyecek merak ettim 😊🥰

kleopatranizzz kızımın adı Esila Liya Emir Asaf da uyumlu oluyor ama çevremde o çok varki kararsız kaldım
          Esila
          Emir
          Güzel olur bilemedim yaaa 🙉🥰

flankes miraç Ege evet uyumlu ama. 100 de 80 kesim hep aynı isim mahir deniz de çok uyumlu ve nadir konulan isim

burcuefeee eşimin amcasının adı Tahir sülalece sevilmiyor huyu yüzünden geçimsiz biri eşim mahir Tahir diye karıştırırlar o yüzden istemiyor yoksa dediğiniz gibi

Moonlight_ fikriniz için çok teşekkür ederim ❤️🌸🥰 ikisi de çok uyumlu ve güzel ama Ali ismini kaynanamın babasının ismi ve eltim koymuş oğluna onu direk elliyorum 🤭😄

flankes ah tahir ah ne vardı geçimli olum azcıkta insan olaydın bu Arada tahirler hep aynı sanrım benimde tanıdıklarm var hep aynılar Umut asaf deil de umut ege olarak da hoş ve uyumlu bacım karar ver bebe doğacak 😂