• ANKET
  • Karar veremedik 🙉🤭😄

burcuefeee ahahaha 🤣 çok güldürdün üstelik bekarken bizim mahallede oturuyordu gelinliğime kadar karışmıştı 🙉 şuan yatalak hasta Allah şifa versin yinede 🤲 haklısın canım bebe doğuyor ismi beli değil 🙊🙊🙊

flankes aa hadi yaa tühhh ömer asaf olabilir belki?😅 ah isim konusu gercekten cok zor insan karar vermekte zorlaniyor sonra bu tamam diOrsun yine fikrin degisebiliyor🙈😅

flankes
    Emir Asaf çok güzel, ayrıca Asaf ismi tek bile şahane bir isim ben çok severim 🌺 çok yakın bir akrabamızın oğlunun adı Asaf olmasaydı eğer oğlumun adını Ali Asaf koyacaktım 😅

Moonlight_ ayy gerçekten öyle tam karar veriyorum bu olsun diyorum sonra yine fikrim değişiyor eşimde bunu beğeniyorum demiyorum kura çekeriz genelde bakalım artık

ladymomm bencede 👍hep Asaf ismini istiyordum daha ilk bebeğimde içimde kaldı ama nedense karar veremiyorum 🤭😊

belladonna aminnn canım inşallah 🤲 önceliğimiz sağlıklı olması tabi Allah razı olsun ❤️

flankes sadece Asaf olsa olmaz
        Mi cokkk begendim iki isim neden cozemiyorum ?

burcuefeee bence isim koyduğunuzda bu gibi akılda dolaşan fikirlerede önem vermek gerekir ismi Mahir olup tahir düşünürsen tahir gibi olacak onun için ismini emir koyacaksan Emir olarak iyi gelecek düşünmelisin

zuku hep iki isim oluyor ya bizde modaya uyuyalım 😄🥰

• zuku bunu yanıtladı.

aayhhh ben mahir ismini çok beğeniyordum hep, bu yüzdende eşim de zaten istemiyor büyük ihtimalle koymiyacaz