• ANKET
  • Karar veremedik 🙉🤭😄

momandbbabyy haklısın kafam karışacak ama çoğunluk ne diyecek merak ettim 😊🥰

kleopatranizzz kızımın adı Esila Liya Emir Asaf da uyumlu oluyor ama çevremde o çok varki kararsız kaldım
Esila
Emir
Güzel olur bilemedim yaaa 🙉🥰

flankes miraç Ege evet uyumlu ama. 100 de 80 kesim hep aynı isim mahir deniz de çok uyumlu ve nadir konulan isim

burcuefeee eşimin amcasının adı Tahir sülalece sevilmiyor huyu yüzünden geçimsiz biri eşim mahir Tahir diye karıştırırlar o yüzden istemiyor yoksa dediğiniz gibi

Moonlight_ fikriniz için çok teşekkür ederim ❤️🌸🥰 ikisi de çok uyumlu ve güzel ama Ali ismini kaynanamın babasının ismi ve eltim koymuş oğluna onu direk elliyorum 🤭😄

flankes ah tahir ah ne vardı geçimli olum azcıkta insan olaydın bu Arada tahirler hep aynı sanrım benimde tanıdıklarm var hep aynılar Umut asaf deil de umut ege olarak da hoş ve uyumlu bacım karar ver bebe doğacak 😂

burcuefeee ahahaha 🤣 çok güldürdün üstelik bekarken bizim mahallede oturuyordu gelinliğime kadar karışmıştı 🙉 şuan yatalak hasta Allah şifa versin yinede 🤲 haklısın canım bebe doğuyor ismi beli değil 🙊🙊🙊

flankes aa hadi yaa tühhh ömer asaf olabilir belki?😅 ah isim konusu gercekten cok zor insan karar vermekte zorlaniyor sonra bu tamam diOrsun yine fikrin degisebiliyor🙈😅

flankes
            Emir Asaf çok güzel, ayrıca Asaf ismi tek bile şahane bir isim ben çok severim 🌺 çok yakın bir akrabamızın oğlunun adı Asaf olmasaydı eğer oğlumun adını Ali Asaf koyacaktım 😅

Moonlight_ ayy gerçekten öyle tam karar veriyorum bu olsun diyorum sonra yine fikrim değişiyor eşimde bunu beğeniyorum demiyorum kura çekeriz genelde bakalım artık

ladymomm bencede 👍hep Asaf ismini istiyordum daha ilk bebeğimde içimde kaldı ama nedense karar veremiyorum 🤭😊

belladonna aminnn canım inşallah 🤲 önceliğimiz sağlıklı olması tabi Allah razı olsun ❤️