• ANKET
  • Karar veremedik 🙉🤭😄

mamadu ilk bende Mahir ege demiştim 😊 sonra Mahir deniz daha uyumlu geldi bana ikiside yakışıyor ama 👍🥰 çok sağol canım benim ❤️🌸

girlmomm yanlış anlamam canım 😊 genelde herkes 2 isim koyuyor artık, eskiden bende sevmezdim 🤭ama benim de hoşuma gidiyor önerilerin için teşekkürler 👍🥰

zarifhanim Ali Asaf bende çok yakıştırıyorum ama dediğiniz gibi bu sebepten ötürü olmaz, önerdiğiniz isim de çok güzel olmuş 👍 aminnnn inşallah canım Allah razı olsun 🤲🌸

_OceanLove çocuğun varmı başka ilk mi olacak rabbim hakkında hayırlısı versin inşallah 🤲

_OceanLove sitres yapma rahat bırak kendini, sitres çok etkiliyor nasipi ne zamansa o zaman veriyor rabbim sen rahat bırak kendini sadece

aydaksiyahkedi iki isim koyup tek isimle çağrılıyor aslında 😄😄ne bilim seçenek olsun büyüyünce Kendi hangisini beğenirse 🤗

2minnosannesi tamam canım, eşim de karar verse belirleyecez de gırgır geçip duruyor 🙄 cebbar deyip saçma isimler söylüyor 😡😡😡

veraeyl evet canım bende beğeniyorum ama eşim mahir istemiyor, amcası Tahir den ötürü 🤣😄