Oluyorumanlasana tamam aklımda tutucam bunları, çok teşekkür ediyorum
Vajinal orgazm
Sukran kız bu yorumu okuyunca aklıma geldi o zamanlar eşimle manitaydik daha 🤣 sex sırasında istemsizce kalcami hareket ettiriyordum icimden geliyordu ama o an oyle zevk almistim ki anlatamam harika bi andi demek ki o zaman olmuşum simdi aklima geldii 🤣
Sutlucikolati tekrar dene o halde😁
successfulwoman fik fik derken
cevizlikek bizde kibarcasi s.ksmek adıdır 🤣🤣
Sukran denicem 🤣
Sukran hadi hayırlısı denicem bakalım
perimasali802_ hee😁 bende sex yazmışsın. Sonra da fik fik de şart diyince. O başka bisey sandım. Sex de aynı sey degilmiydi ya😬
Oluyorumanlasana üstte olunca bacakların agrimiyir mu ben bacak ağrısından konsantre olamıyorum yanlış yaptığım bisey vardır demk ki aydinlatirmsn
moncherie benm de her zaman olmaz. 5 iliskiden max. 2 sinde oluyorum. Fark ettim ki iliski araligi uzadigi zaman cok istekli oluyorum. O zamanlarda orgazma oluyorum. Hatta asiri zevk veriyor. Birbirimizi ozleyince super oluyr. Düşünce gucuyle destekliyorum kendimi. Zaten aç olundugh icin meyil oluyor.
cevizlikek aynıdır aşkım 🤣
moncherie yok olmuyor bacım 7 yıldır denedim olmuyor bende akışına bıraktım soğudum resmen olursa olur olmazsa olmasın yani😂
pinkdreamss yaa pes etmeyin bence🙁
moncherie yok kuzum ya karşındaki de kendini düşünen sürekli ihanete meyilli bir insansa hiç uğraşmıyorsun ☺️
Sukran anam dün denedim ilk denemeydi çok cahilim ya beceremedim ama bence kaslar ile ilgili guclendirmem lazım ben salıyorum kendimi genelde o yüzden dün baya kastim kalcami filan biraz fark ettim
Lovely_00 yav bende üstte iken oluyorum kendim uyarmiyorum vajinaldir diye dusunuyorum ama bazende sıfır his olduğu için kendim uyarıyorum mecbur kalinca