Peride Forum
  • Kullanım Şartları
  • Gizlilik
  • SSS
  • Resim Yükle
    • Muhabbet
    • İtiraf

• İlk Gönderi
      206 < 351 gönderiAğustos 2024
      0 okunmamış
      Şimdi
    • 22minnosannesi

• 5 Ağu 2024
        Gönderi #203 Pazartesi, 5 Ağustos 2024 14:35

kleopatranizzz kız çokta yorulma daha ayın 11 inde😍

• kleopatranizzz bunu yanıtladı.
      • kleopatranizzz bunu beğendi.
          • Eenerciiiii

• 5 Ağu 2024
            Gönderi #204 Pazartesi, 5 Ağustos 2024 14:45

zarifhanim Bi süre sonra gülmeye başlardım ahahaha trajikomik bir durum 😅😅 öyle birini görsem tokatlarım direkt ahhaha

• zarifhanim ve perimasali802_ bunu beğendi.
            • kleopatranizzz

• 5 Ağu 2024
              Gönderi #205 Pazartesi, 5 Ağustos 2024 14:53

2minnosannesi Ahaha olsun anca gelirim 😅😅

• 2minnosannesi bunu yanıtladı.
                • perimasali802_

• 5 Ağu 2024
                  Gönderi #206 Pazartesi, 5 Ağustos 2024 14:57

enerciiiii farketmez 🤪

• enerciiiii bunu yanıtladı.
                • enerciiiii bunu beğendi.
                    • perimasali802_

• 5 Ağu 2024
                      Gönderi #207 Pazartesi, 5 Ağustos 2024 14:58

newmommy_ dert ettiğin şeye bak 🤣

• newmommy_ bunu yanıtladı.
                        • perimasali802_

• 5 Ağu 2024
                          Gönderi #208 Pazartesi, 5 Ağustos 2024 14:59

Elmasekeri yiyormusunnn 😂

• Elmasekeri bunu yanıtladı.
                            • 22minnosannesi

• 5 Ağu 2024
                                Gönderi #209 Pazartesi, 5 Ağustos 2024 15:01

kleopatranizzz İstanbul Ankara arası uzak mesafe anca gelrisin doğru😂

• kleopatranizzz bunu beğendi.
                                • Eenerciiiii

• 5 Ağu 2024
                                  Gönderi #210 Pazartesi, 5 Ağustos 2024 15:24

perimasali802_ bilmem küçükken abimgil su isteyine parmağımı sokuyordum içine 😅😅

• perimasali802_ bunu yanıtladı.
                                • perimasali802_ bunu beğendi.
                                    • newmommy_

• 5 Ağu 2024
                                        Gönderi #211 Pazartesi, 5 Ağustos 2024 15:41

perimasali802_ oyle deme cok yoruluyorum ve severek yapmiyorum hicbir seyi 😤

• belladonna

• 5 Ağu 2024
                                            Gönderi #212 Pazartesi, 5 Ağustos 2024 18:17

Medusa
                                          Hiç o havamda değilim medusam 😛

• Medusa bunu yanıtladı.
                                          • Medusa bunu beğendi.
                                              • belladonna

• 5 Ağu 2024
                                                Gönderi #213 Pazartesi, 5 Ağustos 2024 18:17

TombulHatun
                                              Ediyorum ya tombul aaaa 😛😛

• TombulHatun bunu yanıtladı.
                                                  • Elmasekeri

• 5 Ağu 2024
                                                      Gönderi #214 Pazartesi, 5 Ağustos 2024 18:20

perimasali802_ diş macununu yutmaya yeltendiğim oldu da hamileydim o zaman korkudan yapamadım duş jelini de ağzıma bi soktum dedim saçmala geri yıkadım🤣🤣🤣

• TombulHatun

• 5 Ağu 2024
                                                          Gönderi #215 Pazartesi, 5 Ağustos 2024 18:26

belladonna bella bella bu ara beni çok boşladın kızıyorum artık

• belladonna bunu yanıtladı.
                                                        • belladonna bunu beğendi.
                                                            • perimasali802_

• 5 Ağu 2024
                                                              Gönderi #216 Pazartesi, 5 Ağustos 2024 20:01

enerciiiii bide tukureydin 🤣

• enerciiiii bunu yanıtladı.
                                                            • enerciiiii bunu beğendi.
                                                                • perimasali802_

• 5 Ağu 2024
                                                                  Gönderi #217 Pazartesi, 5 Ağustos 2024 20:02

newmommy_ kız takiliyorum sana emin ol kimse mükemmel değildir yaa 😥

• newmommy_ bunu beğendi.
                                                                  • Medusa

• 5 Ağu 2024
                                                                    Gönderi #218 Pazartesi, 5 Ağustos 2024 20:02

belladonna Tamam hadi sen benden torpillisin😽

• belladonna bunu yanıtladı.
                                                                  • belladonna bunu beğendi.
                                                                      • perimasali802_

• 5 Ağu 2024
                                                                        Gönderi #219 Pazartesi, 5 Ağustos 2024 20:02

Elmasekeri ay ciddi olamazsin 🤨😂

• Elmasekeri bunu yanıtladı.
                                                                          • Cicekliperde

• 5 Ağu 2024
                                                                            Gönderi #220 Pazartesi, 5 Ağustos 2024 20:11

@TombulHatun hazırsaaa ben tombulla ilgili bir itirafta bulunacağım. 😂😂 tabi sizler de hazırsanız 😂

• kleopatranizzz ve TombulHatun bunu yanıtladı.
                                                                            • kleopatranizzz

• 5 Ağu 2024
                                                                              Gönderi #221 Pazartesi, 5 Ağustos 2024 20:16
                                                                            • Düzenlendi

Cicekliperde 1 haftadır yemek yapmıyor de düşüp bayılayım şuralara🫠🫠

• Cicekliperde bunu yanıtladı.
                                                                            • Cicekliperde ve TombulHatun bunu beğendi.
                                                                                • Cicekliperde

• 5 Ağu 2024
                                                                                  Gönderi #222 Pazartesi, 5 Ağustos 2024 20:22

kleopatranizzz ya o haftada bir gün yemek yapıyor 😂😂 gizli bir şey sayılmaz

• TombulHatun ve kleopatranizzz bunu yanıtladı.
                                                                                • Medusa ve kleopatranizzz bunu beğendi.
                                                                                    Yükleniyor...
                                                                                    Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.