Sokaklambasi asdasd altın Çataklı hizmet😂
İtiraf
- Düzenlendi
melaykeeee benim de idrar kesem normal insanlara göre küçükmüş en fazla 5 dakika yoksaa altıma işerim 😂😂
kleopatranizzz bi pasta kesicem bu sene 😂 gel pasta yiyelim 😍
2minnosannesi Ay koşa koşa gelirim 💃💃😅
Aşkım @simonedebeauvoir gelde Ankarada ki ögrencilik yıllarını itiraf et💃🔥💋
perimasali802_ aklıma bisi gelmiyor yaaa ne ile ilgili olabilir ki sjsjs
enerciiiii senden bir şeyler çıkar o Vibe aldım senden asasasdfg
perimasali802_ itiraf ediyorum ki hic evinin kadini cocuklarinin anasi olacak karakterde bi insan degilmisim evet cabaliyorum ama olmuyor😭😭😭😭😭😭
newmommy_ kimse o karakterde değil bence 😂😂
Cicekliperde 🥺🥲 bazi kadinlari goruyorum resmen bunun icin yaratilmislar sorunu kendimde arayip duruyorum be cicegimm
newmommy_ valla ben de bunun için yaratılmamışım. Sorumluklar ağır geliyor bana da. Ailemi seviyorum ama yalnızlığı da çok seviyordum. Yalnız değilsin yani üzülme canım benim. Elimizden geleni yapıyoruz.
nilsu çıkar illaki ama aklıma gelmiyor kiiii 😅😅 dur Bi yorumları okuyayım biraz aklıma gelir belki ahahaha
zarifhanim nasıl tamamen göz açık şekilde uyunur ki çok tuhaf gerçekten ödüm kopar birini öyle görsem abim yari açık uyuyor ondan bile korkuyorum bizi mi izliyor acaba diye düşünüyorum 😅😅
Oluyorumanlasana bunu bende yaptım.bir kere sjsjs kendi paramı harcamistim eşime de annemden aldım borcunu vermem lazım dedim o parayı da kendime aldım 😅😅
@nilsu
Cicekliperde tesekkur ederimm biraz da olsa yuregim ferahladi🥰
Aşk olsun kimse de beni etiketlememiş 😅😅😏
O zaman bende kendim bir itirafta bulunayım
Güzelim kokan şeyleri yemek istiyorum duş jeli çamaşır deterjanı krem temizleyiciler diş macunu 😂😂