romeonunjulieti TombulHatun İTİRAF EDİYORUM 1 HAFTADİR KOCAMA GİZLİCE TRENDYOL DAN AZDİRİCİ ALDIM GECELERİ ÇAYINA KATIYORUM 😃
HurremSultan TombulHatun analı çok seviyorum kocama diyorum ki ben dayanamıyorum sen teklif etme 😂😂🙊 neden bilmiyorum önceden dokunsa acirdi😂😂😂
TombulHatun HurremSultan seni linçliyorum hak yolu varken neden … yolu 😂😂😂 herkesin analına kimse karışamaz 😂
romeonunjulieti HurremSultan neden linclenesin ki herkesin vücudu kendi seçimi ben asla yapmadım Merak ediyorum nasıl bişey olduğunu ama asla eşim istemez
romeonunjulieti veraeyl https://ty.gl/hyj7vv08nl bu macunu ona bi şekilde yedir ben çayına koydum farketmedi daha 😝😜
veraeyl romeonunjulieti Bunu nasıl çayına karıştırdın nasıl anlamadı benim kocanın burnu köpek gibi hemen kokusunu tadını alır 😬
TombulHatun HurremSultan büyük konuşmamak lazımmış tadını alınca bırakamadıysan 😂😂 ama nasıl dayanıyorsn helal olsn hürrem 😂
HurremSultan romeonunjulieti dkdkdk hevesi yokksa demekki ben desem onun için guNde beş kere yapar da yok tabi sevdik diye de hep yaoiyorum sanmayın😂😂😂 sadece kötü degilmis zevkliymis skskskk orgazm bile oldum 🤪