Cicekliperde Kızlar 🧒 hep aynı postlardan sıkıldım. Pek post açan biri de değilim biliyorsunuz. Ama bir çılgınlık yapayım dedim. Şöyle yapıyoruz. Etiketlediğimiz kişi bir itirafta bulunuyor. Yalnızca bir kişi etiketleme hakkınız var. Ben başlıyorum. @TombulHatun
TombulHatun Cicekliperde ben herşeyimi anlatıyorm neyimi itiraf edicem ya 😂 Evet itiraf ediyorum 1 haftadır kayınvalideme gitmiyorm 😂 @belladonna itirafa bekleniyorsun
2minnosannesi Cicekliperde itiraf ediyorum bu aralar eski bekar hallerimi özlüyorum senide bekliyoruz bebiş @_OceanLove 😂😂 itirafin mübarek olsun 😅
Eskobar Cicekliperde sevdim postu 😆 Eveeeet öyleyse @Rouge ardle hanım buyrun itirafa en kısa zamanda edersin inşallah😂
TombulHatun kleopatranizzz bi susar mısın bak ya ulan herşeyi mi de anlatmışım yazıklar olsun bana 😂😂😂
kleopatranizzz Cicekliperde Tamam o zaman🤣Ben küçükken guguk diye öten kuşu Allah zannederdim 🫢🫢🤣🤣 (sesi vardı ama kendisini görmediğim için) dalga geçmeyin jfjfjjf @gizew itirafa gel bebişş
Cicekliperde Etipetito istediğin her şey olabilir ya 😂😂mesela biraz önce kocam yulaf istedi ama üstüne Nutella ile şeker dök diyor öyk
kleopatranizzz kleopatranizzz Ben itirafçım beğenip geçtiği için değişmek istiyorum, @Moonlight_ gel aşkım