kleopatranizzz Ben itirafçım beğenip geçtiği için değişmek istiyorum, @Moonlight_ gel aşkım
İtiraf
kleopatranizzz askom bebisin doğum günü itirafi yokmu sende 😂 nasıl gecti
2minnosannesi Ay çok güzel geçti Aşkım hatta düşündüğümden de güzel geçti
Mutfak yardımın olmasa bu kadar rahat yapamazdım ama 😅😅
kleopatranizzz ne demek balım keşke gercek olsaydı bnm oglusunda doğum günü geldi 🥹 büyüyor bebeğim
Cicekliperde ben bir itirafta bulunmak istiyorum. Bir ay önce arabayı kullanırken arabayi ufak bir yere çarptım. Çok fark edilmiyordu. Eşim kullandıktan sonra bu araba ne olmuş diye ona carladım :):) asasasdfg
Cicekliperde bir itirafta daha bulunmak istiyorum üniversitede bir arkadaşın kablulu kulaklığına basıp koparmıştım. Hiç bir şey diyememistim. Çok pişmanım neden yeni kulaklık almadım ki
Medusa hadi sende itiraf et bnm etiketlere cvp gelmedi 😂
Oluyorumanlasana sana ben cevap vereyim balım. Dans kursunda bir gün nasıl oldu anlamadım ufaktan pıııslayiverdim ama kaçtı nasıl kaçtı bilemedim :) asasasdfg
Oluyorumanlasana 😂
Bazen biri bi şey dediği zaman duysam da duymazdan geliyorum, sonra da yoo duymadım ki diye çirkefçe bi savunma yapıyorum😂😂
İtirad beklediğim kişi iseee @Bubenimoykumm
Aktifleş hemen😂
nilsu off kokusu geldi öğkkk 😂
Medusa yeni taktik eklendi 😂
Oluyorumanlasana evet ama ben değilmişim gibi yaptım hoca yutmuşmudur asasasdfg
nilsu 😂 bende balkondan izmarit atmıştım aşağıda adam gördü yukarı bakınca bende yukarı baktım bı de söyledim küllük yok mu kardeşim ayıp ya ortak kullanım alanı burası diye sjsj
Oluyorumanlasana asasasdfg bu çok komik
Cicekliperde sevdim postu 😆
Eveeeet öyleyse @Rouge ardle hanım buyrun itirafa en kısa zamanda edersin inşallah😂