nilsu boşver sonuçta sende onunla düşebilirdin 😂
Göze alamadın biraz masumca düşünelim😂

marshmallowgril aklıma bir dizi sahnesi geldi😂 @HurremSultan tavsiye etmişti izledim
    Şöyle oluyordu kraliçe hakkında gizli bir yazar bişeyler yazmıştı ve kraliçede bulmaya çalışıyordu bir aileyi topladı ve içinizden birisinin itiraf edecek birşeyi varsa etsin yoksa daha sonra kötü olacak gibisinden bir şey söylemişti
    Ailenin kızı çıktı ve ben evlenmek istiyorum dedi ama size söyleyemedik falan baya açıklama yaptı😂
    Ama kraliçe salakmısım der gibi baktı ona 😂
    Aklıma o sahne geldi 😂
    Makarna Spaghetti değilse kaşıkla yenir nokta😂

Cicekliperde haha biraz zorladı o önemli değil de duygularımla oynadı desem değil, oyaladı oynadı desem değil, zorladı etti desem hiç değil kendi mallığım kendisine bağladı beni gavat o zaman zordu da şimdi gülüp geçiyor insan.
      helali hoş olsun yiğidime yapacak bir şey yok büyük oyuncuydu😂

Eskobar bana gelen misafirler elini yüzünü yıkadıklarinda ayak havlusu ile siliniyorlar. Ben temiz havlu asıyorum onlar açıkta katlı olan ayak havlusu ile kendilerini siliyorlar :):) bende israrlar havlularin yerini değiştirmiyorum. Koskocaman ayak resminide görmüyorlar asasasdfg

Coolness bu benim suçum değil. Kendilerinin tercihi :(:)

nilsu Bunu daha önce yazmış mıydın ya niye çok tanıdık bi olay gibi geliyo bana, sanki okudum daha önce başka birinde😂

Cicekliperde ben bir itirafta daha bulunmak istiyorum. Lise zamanı hem okuldan hem dersanede sevgilim vardı. Babam Almanya’da yaşıyordu yazın babamın yanına gittiğimde orda da bir sevgili yaptım. Aşırı yorucu bir şeydi tlf konusurken bazen isimleri karıştıracak gibi oluyordum yakalanmadan. Baktım çok yoruluyorum hepsinden aynı anda ayrıldım. Uzun bir süre sevgili yapmadım asasasdfg

nilsu düşünsene başka biri şey diyor burda MİSAFİRLİĞE GİTTİĞİM ARKADAŞIM HAVLU OLARAK AYAK HAVLUSU KOYUYOR asdhshsha

Eşimle tatil için kaynanamlarin evindeyken eşimi dolduruşa getiriyorlardı bende haberim yok gibi davranıyordum gece eşim uyuduktan sonra kabus goruyormusum gibi sesler çıkarıyordum hayır yapma vs ağlıyordum kendimi tirnakliyordum numaradan eşim farkedip uyanınca beni kaldırıp ne oluyor sana neden böyle oluyor diye sorup üzülüyordu çok kötü şeyler görüyorum sanki büyü yapılmış gibi vs inanıyordu başımda bekliyordu yattıktan sonra sarılıp uyuyordu öyle 😁😂