İtiraf
marshmallowgril 😂onu bende yiyorum
Coolness Bende sevmediğim bi yere gidince ordan döndükten sonra çocuk hapsirsa, ağlasa, hık dese gık dese oraya gitdik de böyle oldu diyip gitdiğimiz yeri kötülüyorum😂
marshmallowgril aklıma bir dizi sahnesi geldi😂 @HurremSultan tavsiye etmişti izledim
Şöyle oluyordu kraliçe hakkında gizli bir yazar bişeyler yazmıştı ve kraliçede bulmaya çalışıyordu bir aileyi topladı ve içinizden birisinin itiraf edecek birşeyi varsa etsin yoksa daha sonra kötü olacak gibisinden bir şey söylemişti
Ailenin kızı çıktı ve ben evlenmek istiyorum dedi ama size söyleyemedik falan baya açıklama yaptı😂
Ama kraliçe salakmısım der gibi baktı ona 😂
Aklıma o sahne geldi 😂
Makarna Spaghetti değilse kaşıkla yenir nokta😂
Cicekliperde haha biraz zorladı o önemli değil de duygularımla oynadı desem değil, oyaladı oynadı desem değil, zorladı etti desem hiç değil kendi mallığım kendisine bağladı beni gavat o zaman zordu da şimdi gülüp geçiyor insan.
helali hoş olsun yiğidime yapacak bir şey yok büyük oyuncuydu😂
Eskobar ahshsjajajjs yok burma makarna var ya o çatala gelmiyor ya düşüyor kaşıkla daha rahat yiyebiliyorum
Eucleas sonuna kadar hak etmiş o zaman 😂😂 iyi bir şerefsizmiş
marshmallowgril ben lokantada bile bazen kaşık istiyorum 😂
Heleki iki çocukla çatalla yemek falan yiyemem😂
TombulHatun
Kiminle ilgili itiraf yapayım 😁
belladonna Kendinle ilgiliiii😂 Çabuk dökül😜
Cicekliperde ben bir itirafta daha bulunmak istiyorum. Lise zamanı hem okuldan hem dersanede sevgilim vardı. Babam Almanya’da yaşıyordu yazın babamın yanına gittiğimde orda da bir sevgili yaptım. Aşırı yorucu bir şeydi tlf konusurken bazen isimleri karıştıracak gibi oluyordum yakalanmadan. Baktım çok yoruluyorum hepsinden aynı anda ayrıldım. Uzun bir süre sevgili yapmadım asasasdfg
- Düzenlendi
Eşimle tatil için kaynanamlarin evindeyken eşimi dolduruşa getiriyorlardı bende haberim yok gibi davranıyordum gece eşim uyuduktan sonra kabus goruyormusum gibi sesler çıkarıyordum hayır yapma vs ağlıyordum kendimi tirnakliyordum numaradan eşim farkedip uyanınca beni kaldırıp ne oluyor sana neden böyle oluyor diye sorup üzülüyordu çok kötü şeyler görüyorum sanki büyü yapılmış gibi vs inanıyordu başımda bekliyordu yattıktan sonra sarılıp uyuyordu öyle 😁😂