Cicekliperde Sukran çocuk hasta ben uykusuz.. dünden beri ateşli beş yüz kere dedim bebenin ateşi var diye. Bugün diyor ki ne zaman çıktı ateşi. Bu kızın ateşi zor düşüyor bilmiyor musun diyor. Uykusuzum delirmek üzereyim bir şeyler isteyip duruyor
perimasali802_ Bubenimoykumm ablam bin yaşına da gelse taş taş 30 yaşını görenlere gelsin 😂 canlarım 🔥 @Cicekliperde @Moonlight @gizew @busenihicalakadaretmez Başka kim vardi unuttum
busenihicalakadaretmez perimasali802_ Eskiden 30 yaşındakiler daha yaşlı değil miydi ya ksksjsjd biz taş gibiyiz, taş taş taş 🤣
lboncukannesi Sukran Hoş geldin güzelim..😚🌸 Bende 27 yaşındayım, 6 yıllık evliyim..🫠 Dünyalar güzeli bir kızım var, henüz 3,5 yaşında 💖 İstanbul’da yaşıyorum, şimdilik bunlar geldi aklıma 💝
Mommy12 marshmallowgril bildirimlere bakarsınız anlarsınız ben sana ve @rabis_42 ye yazmıştım. Birbirinize Rouge ve nietzche diyebilmeniz için bu yalanı söylemek için tanımanız gerekiyor ya. Anonim platformda yalan dolan illaki döner. Ama başka kullanıcı rolüne girip yorumlaşmak da ayrı boyut 😅 bide bizi özlemişlerdir tüh açık verdik gibi yorumlar 😂
marshmallowgril Mommy12 baktım bildirimlere az önce gördüm evet. Burda eski kullanıcı olan arkadaşım hesap açamıyordu ben ona şifremi verdim o yazmış bunları. Neden yaptığını da anlamadım.
Sukran Cicekliperde geçmiş olsun canım çocuklar hasta olmasın ya Hele de kocalar dünyadan bi haber anca fikiş düşünsünler🫣