buzdankalpler evet çok yıprandım sadece 3 çocuğumun babası benim ıcın başka bir anlam yok asla ☺️

Aysngngr Alican Erkal diye bir adam var onun videolarına baksanız pavyonun nasıl bir yer olduğunu görürsünüz bu adamın hesabı heryerde instigram Facebook YouTube Twitter bi bakın keşke bu kadar çabuk affetmeseydiniz eğer masaya oturan kadınla para konusunda anlaşırsa beraber de olabiliyorlarmış öyle pis bir şehirde yaşıyorum ki pavyon dolu buralar ve neler neler anlatıyorlar Allah ıslah etsin diyorum başka diyeceğim yok eşiniz umarım bir daha bu hatayı yapmaz

Aysngngr ya Allah kimsenin başına vermesin ama süründür bence onu ama evden kovarak değil çünkü çocuklar var onlara yansıtma o evde olsun ama görmezden gel gece çocukları uyut dışarı çık arkadaşlarınla geç saatlere kadar o yokmuş gibi davran

Eskobar tarladan eve evden tarlaya bi insandı iyiydik şükür sonra bi arkadaş edindi ne olduysa ondan sonra oldu zaten oda evli onun karısına dedim o adamda daha önceden öle işler ediyormuş onunla alıştı yani gazinoya

neferti sözde ayrıldı en son ben kadını aradım ettim ama bilmiyorum artık kadın burda değil zaten gitmiş

Aysngngr hpv bir çeşit virüs siğil yaparsa anlarsın ama farklı bir türüyse anlamazsın belirtisi yok. Rutin muayenede doktorunuz anlayabilir dokuya zarar vermeye başlamışsa. Testini 5 yılda bir yaptırabilirsiniz. Bu arada sadece cinsel ilişki ile bulaşmıyor hiv gibi değil. Ortak alanlarda tuvatelete girerken dikkatli olun oralardan da bulaşıyo sizden önce hpv li biri girmişse risk var. Aşıları araştırın isterseniz toplam 3 doz ben yaptırdım bitti dozlarım. Tehlikeli bazı türlerinden koruyor en azından.

buzdankalpler oradaki kadınlar ilişkiye girmediğine eminim saat 1 de gidip 2:50 de çıktı ve evden çıkarken cüzdanına bakmıştım 1000 tl para vardı eve gelince tekrar baktım nakit parası duruyor ama hesaptan 2000 tl hesap Ödemiş mekana ilişkiye girmek o kadar ucuz değildir diye düşünüyorum bu ara ben hastalandım kanımda enfeksiyon çıktı kusma ateş falan oldu acaba belirtilerinde bunlar var mı diye bi an panik oldum internetten de baktım genellikle siğil falan yazıyor

Aysngngr belirti veren tek hpv tipi siğil yapan. Adet düzeninden dahi anlayamıyosun herhangi bir belirtisi yok. Dediğin gibi o kadar ucuz değil bir içki içip kalkmış demekki gelen hesap baya az