lboncukannesi Çünkü zor durumda olup düşen bir kadın, başka bir kadını aile geçmişiyle vurmaz.

Farkındaysan aldatma olayıyla ilgili yazmadım sana yukarda savunuyormuşum gibi döktürmüşsün ama konudan sapmayalım bence.
İkinizin arasında ki konu; önce sen ona eski postlarıyla silah çekmişsin.
Sen ona eski postlarıyla yazdığın için o da sana eski postunla geliyor. Yaptığına karşılık veriyor yani.

Coolness zaten öyle burda benim sinirimi bozan üstten üstten kendinden örnek vererek konuşanlar bu yoksa okursanız kimseye ters cevap verdiğim yok ..

Coolness ben tekrar diyorum burda defalarca post okudum zamanında . Şu bana ettiklerini lafı ( kendimi savunmuyorum ) aldatan erkeğe etmiyorlar …

acet yok ters cevap verdiklerinde var, ama bu konuda ilk o geçmiş postlara baktığı için sonra sende ona aynısını yaptığında kadın kaıdnın düşmanı dediğinden böyle bir yorum yaptım

Coolness Anlatamıyorum sanırım? Diyorum ki önceki postunda da eşinden yakındığını dile getirip aldatmasını normalleştirmeye çalışmış. Bende bu posttan önce nasıl bir evlilik hayatı vardı ki bunu normalleştirmeye çalışıyor diyerek baktım. Oda eve girmeyen adama ne yapabileceksin ki dediğinde, mesela şunları yapmazdım dedim. Ayrıca ona geçmiş postumu dile getirmediğim halde, beni vuracak bir post bulup yazmasında art niyet ararım dedim. Anlatabiliyor muyum?

acet Sen artık bir sussan mı? Nereden biliyorsun ya etmediğimizi? Ooo bravo süper aldatmışsın devaaaammmm mı diyelim? Harbiden sakin kalmaya çalışıyoruz ama aşırı arsız bir kadınsın. Kendine gel ya, yemin ederim kendine gel. Buraya post açıyorsan ister alttan konuşurum ister üstten. Yanlışsın diyorum bu benim yorumum, kötü yoruma tahammülün yoksa post açma git derdini sevgiline anlat.

• acet bunu yanıtladı.

lboncukannesi yok ben seni anlıyorum sen her yazında da ısrarla geçmiş postlarına baktım diyorsun bende bunu diyorum işte 😂 sen onun geçmiş postlarına bakmışsın ona göre yorum yapmışsın, o da senin geçmiş postlarına bakmış ona göre yorum yapmış, ben anlatıyorum kendimden eminim, sen anlayabiliyor musun beni asıl ?

lboncukannesi ya bı sus be artık. Burda defalarca aldatılan kadınların postlarini okudum bana namussuz diyenler orda bı konuş kocanla diye tavsiyeler veriyorlardi hadi hadi benim bostuma gelipte beni kovamazsin

Coolness Aşkım kadın kendi geçmiş postunu dile getirmiş ama ben getirmedim. Allah aşkına dilimde tüy bitti, aman napıyorsa yapsın valla daha fazla uzatmayacağım. Yinede adil olmaya çalışmışsın, bu tavrın hoşuma gitti teşekkürler 🌸

acet Ne kadar ayıp ya gerçekten.

acet bak şimdiiiii, o sana hiç eşinle ilgili; demek ki eşin seni istemiyor seni görmek istemiyor ki eve gelmiyor yazmış mı ? Sen ona neden böyle yükleniyorsun. Hatanı biliyorsun, kabul de ediyorsun öfkeni böyle çıkarma burdaki insanlardan

acet Senin kaynanan aldattığını duysa kafan da bir tel saç bırakmazdı, beni sevmemelerinin tek nedeni ırkçılıktı onuda çözdük çok şükür. Uza falan gerçekten terbiyesiz bir kadınsın, umarım kocana yakında bir güncelleme gelirde seninle devam ederek kendine yazık etmez. Ağzından zehir akıyor, o yüzden hep derim bir evlilikte sorun varsa iki tarafı da dinlemek gerekir. Kocan o kadar şey yaparken sende çok masum değilsin. Allah kalbinin ekmeğini yedirsin inşallah.

• acet bunu yanıtladı.

Coolness Anlamaz aşkım zorlamaya gerek yok, kadın gerçekten normal bir durumun içinde değil. Yaptığı yanlışı, başka insanları bastırarak ört bas etmeye çalışıyor. Daha fazla muhatap olamayacağım, ne hali varsa görsün.