acet Konuşmadığımı nereden biliyorsunuz? Aldatmanın her türlüsüne karşıyım, burada postu açan aldatan sizsiniz bende size konuşuyorum. Onların aldatması, sizinde aldatmanızı onaylamıyor. Dışarıda bir sürü suç türü var, erkekler yapıyor bizde yapalım o zaman ne dersiniz? Adam karısını öldürüyor, uyuşturucu içiyor, hırsızlık yapıyor. Bizde bunları yapar mıyız? Şu an sizin işinize gelen aldatmak, sizde erkekler de yapıyor ama diyerek normalleştirmeye çalışıyorsunuz. Yanlışsınız, çok yanlışsınız. Allah hidayet versin, tövbe edin ve doğru olanı yapın.

acet Ben eşimin ailesiyle anlaşamıyorum, eşimle değil. Aldatmayı onaylamadığım için beni sevmemezlik yapmıyorlar. O zaman eşininde sana neden böyle davrandığı belli oldu diyeyim bende.. Yazık çok yazık. Sırf aldatmanızı onaylamadık diye, geçmiş postlarımda eşimin ailesiyle sorunlarımı bulup onu yazmışsınız. Kadın kadının düşmanıdır derlerdi, asla her kadın için demiyorum ama sen bu cümlenin beden bulmuş halisin. Kendine yakışanı yapıyorsun, yolun da sana baya güzel gelmiş banada yolun açık olsun demek düşer.

acet şimdi siz neden kadını tersliyorsunuz acaba yaptığınız doğru mu peki burdakilerin çoğu hatalisin demiş ve kendini anlatmayı birak resmen kadina laf atıyorsun
    Senin kendine gelmen gerek onun degil tamami sen alenen aldatıyor sun bunu bir erkek te yapsa boşan deriz veyahut sana davrandigimiz gibi davranmayiz merak etme sen

• acet bunu yanıtladı.

acet düzgün biz değiliz kimse değil ilaki herkesin bir kusuru var
      Senin yaptığın doğru bir sey mi bir düşün gerçekten samimiyet ile söylüyorum sna

acet artık edep kalmamış haya kalmamış ipini koparan aldatıyor edepsiz iğrenç yaratık

acet İnsanlar size uzun uzun ve saygı sınırlarını aşmadan yazıyor ama siz kısa ve tersleyerek cevap veriyorsunuz.
        Ne yapmamız gerekiyordu?
        Size alkış mı tutalım?

acet duygusal aldatma, fiziki aldatmadan çok daha kötü bişeydir. Sen zaten hatanı biliyorsun, düşene bi tekme de ben atmayacağım bu postta ama yarın bir gün adın çıkarsa kimse eşi çok kötüydü demez, kadın arsızlık yapmış derler.

lboncukannesi Mesela eve girmeyen adam için Esra Ezmecinin sıkı takipçisi olmazdım. Bana iyi davranmayan adamla duşa girip, bana bağırmasına seyirci kalmazdım

lboncukannesi Sırf aldatmanızı onaylamadık diye, geçmiş postlarımda eşimin ailesiyle sorunlarımı bulup onu yazmışsınız.

Sende onun geçmiş postlarına bakarak yorumda bulunmuşsun, o da sana aynısını yapmış.
          -aldatma olayını savunmuyorum, senin yaptığını sana yapmış sadece-

Coolness Bizde düşene tekme atmıyoruz, üslubumuza dikkat ederek yaptığının yanlış olduğunu söylüyoruz ama kendisi geçmişimizi baz alarak bize çokta güzel tekme atıyor. Aklı bunca şeyi yazmaya yeten bir kadının, aldatmanın ne kadar yanlış bir şey olduğunu da bilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Çünkü zor durumda olup düşen bir kadın, başka bir kadını aile geçmişiyle vurmaz. Allah hidayet versin, doğru yolu göstersin inşallah.

Coolness Farkındaysanız açtığı postta geçmiş postlarını dile getirmiş, bende bu postu okumadan önce diğer postlarına bakıp, böyle bir adamı aldatmak yerine ayrılmasının daha doğru olduğunu vurguladım. Ayrıca benim herhangi bir yorumum da geçmiş postumu dile getirdiğimi gördünüz mü? Eğer dile getirmediğim halde geçmişimi araştırıp, beni oradan vuruyorsa ben o yaptığında art niyet ararım. Biraz kapsamlı bakalım yorumlara lütfen..

Coolness ha şimdi anladınız demi ? Bende yaptığımı savunmuyorum beni geçmiş postlarimla vurana bende vururm

lboncukannesi Çünkü zor durumda olup düşen bir kadın, başka bir kadını aile geçmişiyle vurmaz.

Farkındaysan aldatma olayıyla ilgili yazmadım sana yukarda savunuyormuşum gibi döktürmüşsün ama konudan sapmayalım bence.
                İkinizin arasında ki konu; önce sen ona eski postlarıyla silah çekmişsin.
                Sen ona eski postlarıyla yazdığın için o da sana eski postunla geliyor. Yaptığına karşılık veriyor yani.

Coolness zaten öyle burda benim sinirimi bozan üstten üstten kendinden örnek vererek konuşanlar bu yoksa okursanız kimseye ters cevap verdiğim yok ..

Coolness ben tekrar diyorum burda defalarca post okudum zamanında . Şu bana ettiklerini lafı ( kendimi savunmuyorum ) aldatan erkeğe etmiyorlar …