annistostistosu yineben Allah Allah çok şaşırdım hiç duymamıştım deniycem hemen 🤔 çok teşekkür ederim cnm
bebeginibekleyenn annistostistosu içine gireceği zaman nefel al ver sonra idrarını yapacakmışsn gibi kendini sal aşağıdan serbest bırak O sırada hemen öpüş öpüşürken de içine girmeye başlassn daha rahat oluyor Hem zevkine bak hem idrar yapiyormussun gibi Altan rahat bırak aç
Usnac95 bebeginibekleyenn Bende deli gibi ıslanıyorum istekli oluyorum girince canım acıyor, bazen geçiyor bazende hep kalıyor o acı, işimiz bitene kadar. Bu çiş yapar gibi bırakmayı deniycem bakalım 🥲
bebeginibekleyenn Usnac95 Enfeksiyon olmadığından emin tahlilin verin istersesniz Bende de yanma ağrı fazlaydı enfeksiyon için fitil verdiler Akşam kullandım gece bı uyandım lavaboya gidince sarı sarı kocaman enfeksiyon aktı O günden sonra iliskilerde acı yasamadm
Usnac95 bebeginibekleyenn Aslında bir ara gittim enfeksiyon yok dedi doktor o zaman, yine acıyordu. İlişkiye tam olarak adapte olamayıp başlayıncaya acı oluyor bende sanırım. Ama yine bir muayene olmakta fayda var
bebeginibekleyenn Usnac95 Aynen ama idrar taktiği işe yarıyor sonra zamanla kendiliğinden oluyor İlişkiden 1s saat önce kas gevşetici içenlerde var
annistostistosu bebeginibekleyenn kızların dediği gibi idrar yapar hibi yaptım gerçekten etkisini gördük 🥲 eşim de ben de o kafar zorlanmadık zaman geçtikçe daha da iyi olur diye düşündük canım