Kızlar ilişki yasiyamiyorum isteksizlik te çabası napabilirim bana yardım edin adam nereme dokunsa istemiyorum kasıyorum kendimi bide ağrı cekiyorm yapilirken doğum yaptıktan sonra böyle oldu 8 ay oldu doğum yapalı napabilirim akıl verin bana eşim çok iyi bir insan her istediğimi yapior ama ben ona bunu yapamıyorum kendimi yetersiz hissediyorum 😓🥺
İlişkide ağrı?
gultenmhmt ağrı vajinadami oluyor. Eğer öyleyse 8 ay uzun zaman. Doktora görünsen. Birde lohusalık depresyonu yaşadın mı? Yasadiysan o geçmemiş olabilir.
gultenmhmt vajinimus olabilirmi?
gultenmhmt doğum depresyonu gibi birşey bu istersen bir doktora görün canim adamın sana dokunmasini bile istemiyorsun
gultenmhmt doğumdan sonra olabiliyor ama bu işi bilen birine danışmanız sizin için daha sağlıklı olur
nilsu evet vajinada oluyor
marshmallowgril bilmiyorum ki 😓
gultenmhmt burda içini ac canim seni seve seve dinleriz ama sen en iyisi bir doktora danışman çünkü hem psikolojik olarak yoğun yaşıyorsun
gultenmhmt doktora danış canım.
perimasali802_ yani ben kendimi bilmiyorum neden böyleyim mememde kitleden 3 kere ameliyat oldm bazen göğüslerim taş gibi oluyor dokundumu agryor kendimi kasıyorum eşimde de braz suç var yani açık konusmak istyorm nazik değil her işini agritarak yapior kaç kere de soyluyorm braz nazik ol anlamıyor üç senedir evliyim hiç alt kısma dokundurtamiyorum evlendim altı ay sonra ilişki yaşayabildm sonra hamile kaldm altıncı ayında zorlandm dogurana kadrr kırkım çıkana kadr ilişkimiz olmadı kırkım cikti ilişkim oldu ağrılı oldu ha geçti ha geçecek geçmiyor çok agryor bitene kadr kendimi sıkıyorum doktora gitmeye de korkuyorm alttan bişe sokup bakiyorlarmis napicm blmyorm
nilsu tmm
gultenmhmt çok geçmiş olsun canim dememki eşin sert seviyor eminim bunu konuşmuşsundur ama memeler hasas bolge kibar dil ile uyarsan belki anlar sonuçta onlarinda hasas bölgeleri var
Doktora git canim senin yaşadıklarin kolay degil
Hiç merak etme altan muane bn çok geçirdim kendini sikmasan rahat biraksan hiç acımıyor emin ol çok rahat
Senin yaşadığın psikolojik böyle yaparak sekste huzurunuz olmaz canim
perimasali802_ evet biliyorum eşime karşı kadınlığımı yapamiyorm kütük gibi yatyorm o yapior iş bitiyor bitene kadr da dua ediyorm yani kac kere dedm yavaş ol sevişmede sert sevmiyorm ama anlamıyor beni
gultenmhmt galiba eşin söylediklerini ciddiye almıyo şaka gibi bir şey sanıyor. Şöyle yapma böyle yapma demek yerine bu hareketlerinin sende uyandırdığı duyguları anlatsan uygun bir dille. İlişki esnasında yaşadığın ağrıların sonucunu bilse bence bu kadar pervasızca davranamazdı
gultenmhmt iş sende değil eşinde. Nazik olmak zorunda seni kıvama getiricek senin istemeni sagliycak suçu kendinde arama eşinle konuş tavırlarını degistirsin
HurremSultan evet bende öyle düşünüyorum yüz yüze konuştum olmuyor telefonda denicem en azından okudumu beyninde kalır 😤😂
buzdankalpler aynen beni hiç anlamıyor zitiz hep
gultenmhmt 🤣kız Allah seni
gultenmhmt anlamiyorsa kavga et😂 ben öyle çözdüm vala gece beste bile salona geçip bu konuyu konusmuslugumuz var.simdi çok daha iyiyiz benim için önemli çünkü ben evliligimde zevk almak istiyorum oldu bitti yattı olmasını istemiyorum. Beklentilerimi karşılamak zorunda bende aynı sekilde bu her konuda böyle.ama cinsellik de biraz sinirim yüksek😂