birana cileklilolipop bizde aynısı birer sigara yakarız değerlendirme yaparız baktım öpüşüyoruz duş almış olalım olmayalım tekrar yatakta buluyoruz kendimizi 😅
aley2827 cileklilolipop bizde durum degerlendirmesi yapıyoruz genellikle 😂 sonra baktık keyfimiz yerinde devamm sjajaj 😂
Elmasekeri cileklilolipop biz bir süre uzanıyoruz yatakta sarılıyoruz öpüüşüyoruz falan sonra ben horozun tavuğu kovaladığı gibi yapışıyorum yakasına bunun bir daha birdaha diye 😂😂 sonra bizim bir rutinimiz var duşa giderken son kez öpmek onu yapıp duşa girip yatıyoruz🤭🤭😘😘🤤🤤
cileklilolipop Elmasekeri Ama seksten sonra sevişmek te güzel oluyor ya bence 🙈 mesela eşim yataktan kalkacak olsa hemen tekrar sirnasiyorum öpüsuyoruz , bırakmak istemiyorum adamı 😂 halbuki boşalıyorum da yani ama o istek hissi gitmiyor
Elmasekeri cileklilolipop bende aynen böyleyim. Sex yapmayacak olsak bile o yatakta sevişmek oynaşmak çok güzel oluyor vaz geçemiyorum o anlardan 🤭🤭
busbutun cileklilolipop ne güzel ya biz biri zor yapıyoruz ikinci zaten ben istemiyorum eşim istese de hemen duşa giriyorum apar topar çok aşırı yorgunsam da öyle yatıyorum
Elisam2022 Öpüşüp koklasip duş aliyoruz hdjd sonrasında uzanıp soğuk bir şeyler içip telefonda bakınmak çok güzel olmuyor mu ya 😀
Sutlucikolati cileklilolipop kesinlikle once sigara 🤣 sonra durum degerlendirmesi 🤣 bazen tekrar yapiyoruz ve kapanis 🤣🤣🤣
nilsu cileklilolipop hiç üst üste ilişki yaşamadım. 4 5 saat geçmiştir öyle yaşadım. Bizde konuşuruz ama ilişki değerlendirmesi değilde gülüp eğleniriz. Alkol alırız. Birbirimize takılırız. Sarılırız.
nilsu cileklilolipop tombulhatun sen bu gönderiyi sabitliyorsun. Başka gönderiyide nasıl yapıyorsun. Benim ayarlarımda sabitleme yok.
marshmallowgril kanalize Bence atıyor ya bir gecede üç dört defa asla yapamaz. Hani diyelim 1 senedir görüşmüyorsun o özlem o tutkuyla olur belki. Ama her seferinde üst üste 3,4 defa yapılmaz hepsi EGO kasmak peşinde
cileklilolipop kanalize evet geçenlerde içimden çıktığında daha sertti birdaha yaptık. 2-3 saat sonra tekrar yaptık
Coolness Eskobar kraliçesi olduğu kesinde, tombulum öyle bazığğğğları gibi çöplük horozu olmaya meraklı değildir 👁️