Kızlar oğlum 1.5 yaşında hep pipisyle oynuyor bu normal mi uyurken bacagiyla sıkıp bırakıyor falan ya hep nasıl anlatsam pipisi şey dik mi diyim ne diyim valla çocuk olunca doğru kelimeleri de seçmeye zorlanıyorum. Yani bu normal mi ya yapma oğlum ayıp diyirum ama yok yapıyor kızıma yapma diyince duruyr bu illa tutacak bebek mastürbasyonu falan değil ama tutuyor dokunuyor hatta hoşuna gidiyor gülüyor ya valla üzülüyorum neden böyle bu

HurremSultan geçen benimki ordan çiş yapıldığını görünce çok sevindi😂😂😂
    Bazen tutup çekiştiriyor bipi diye 😂 kendini tanıyor

Eskobar bende üzülüyorum ya 😂 acaba sevgisiz mi hissetti falan diye ulan erkolar bı kerede şaşırtın be 😂

HurremSultan yok kuzu ne görürsen gör şaaşırma bu erkek milletinde😂😂
        Bide çocuklarını ayıpla falan yatıştırma tavsiyem başkasına değilde kendisine önem versin bırak keşfetsin sınırlar içinde aslında araştırmak gerek bunu etraflıca sınırı nedir neyi nasıl yapmalıyız cinsel kimlik çok önemli

Eskobar kanka çok küçükler biraz buyuseler karismam da şimdi kızıyorum valla elimde değil kötü hissediyorum kendimi onlar öyle yapınca 🥲

HurremSultan cinsel haz için çok küçükler
            Ama keşfetmek için tam zamanındalar onlara vücutlarını ve mahremlerini iyi tanıt şimdiden

HurremSultan benim oğluma teyzesi sadece bir kere pipi nerde oğlum dedi çocuk hemen mi öğrenirsin ya devamlı tutuyo pipi aşşa pipi yukarı! Unutmuyo da. Şuan onlar yapma etme tutma gibi uyarıları algılamazlar öğrenip keşfediyorlar Hürremcim 😆