HurremSultan geçen benimki ordan çiş yapıldığını görünce çok sevindi😂😂😂
Bazen tutup çekiştiriyor bipi diye 😂 kendini tanıyor

Eskobar bende üzülüyorum ya 😂 acaba sevgisiz mi hissetti falan diye ulan erkolar bı kerede şaşırtın be 😂

HurremSultan yok kuzu ne görürsen gör şaaşırma bu erkek milletinde😂😂
      Bide çocuklarını ayıpla falan yatıştırma tavsiyem başkasına değilde kendisine önem versin bırak keşfetsin sınırlar içinde aslında araştırmak gerek bunu etraflıca sınırı nedir neyi nasıl yapmalıyız cinsel kimlik çok önemli

Eskobar kanka çok küçükler biraz buyuseler karismam da şimdi kızıyorum valla elimde değil kötü hissediyorum kendimi onlar öyle yapınca 🥲

HurremSultan cinsel haz için çok küçükler
          Ama keşfetmek için tam zamanındalar onlara vücutlarını ve mahremlerini iyi tanıt şimdiden

HurremSultan benim oğluma teyzesi sadece bir kere pipi nerde oğlum dedi çocuk hemen mi öğrenirsin ya devamlı tutuyo pipi aşşa pipi yukarı! Unutmuyo da. Şuan onlar yapma etme tutma gibi uyarıları algılamazlar öğrenip keşfediyorlar Hürremcim 😆

HurremSultan aynı şeyi benim oğlumda yapıyor canım üstelik benimki 3 yaşında
            Bir iki defada nasıl desem uzandığına denk geldim 😬 bozuntuya vermedim üstüne gitmedim anlattım güzel güzel şimdi yapmıyor ama ara ara eli şeyinde gidiyor ayıptır söylemesi
            Tutuyor sadece başka bişey yapmıyor 🫢😬🙄bende ne yapacağımı bilmiyorum umarım geçicidir yaaa

HurremSultan benimde oğlum 4 yaşında bezden de yeni çıktı sayılır 🤦 aynı sorun bendede var sünnet olmadıysa yaptır dediler bana

HurremSultan benim oğlum da yapıyor aynısını bebek mast olduğunu düşünmüyorum ben çünkü daha çok küçükler miniklerimiz keşfediyorlar bence her alt açmada oğlum yapıyor yapma dedikçe oyun zannediyor gene yapıyor