kizatasozu kanka söyle diyim benim hiç üstüme isemedi bakiyordum dik durudyor hemenn bezini bagliyordum cisi gelince öyle oluyor küçükken çünkü karxesimden biliyordum şimdi şimdi de tutmaya başladı işte ama iseyeceği için öyle

kizatasozu benimkiler küçük ya kanka😂😂😂😂bende kucuklerdi biliyordum o yüzden 🤪🤪

HurremSultan Dr a sordum 19 aylık oğlum için kızmayın korkutmayin öyle olunca dikkatini dağıtın dedi bende nasıl tepki vereceğimi şaşırdım eşim ilk başta belki enfeksiyon vs kaşıntı oluyor ondn dedi baktım geçmiyor Dr sordim normal dedi çok büyük tepkiler vermeyin diyor ben artık sıkıldım her bezini değiştirdiğimde falan sürekli elliyor yaoma etme dememi bekliyor falan gülüyor ne bilim 🤦 bazen çıldırıyorum ama yansıtmıyorum içten içten krize giriyorum büyük tuvaletini yaptığında silerken elliyor falan deliriyorum😅

HurremSultan şimdiden öğreniyor fındık 😂
      Ayy bı ara oglan banyoda pipisi ile oynadi eşimi çağırdım koş dedim bak 🤣
      Noluyor dedi bu niye böyle yapıyor dedim
      Ya yürü git çocuk işte nerden bilsin şeyi ayy gülmekten öldüm 🤣
      Ama sonradan bu huylarını bırakıyorlar gerçekten ara halende oynarlar merak yani vücudunu tanıyorlar sonuçta

perimasali802_ ya cidden çok tuhaf birde şimdi yeni nesilde uyaran çok korkuyoruz ister istemez🥺 erkek kız farketmiyor çocuklar artık savunmasiz sanki herşeyi.biloyor gibler

HurremSultan aynn öyle canim valla çok akıllılar ve asla kanmıyorlar benimkilerin bir dili var görmen lazim kanka 😂
          İki yaşında bir kız çocuğu erkek çocuğunun pipisini biliyor artik sen düşün
          Çok taklitciler