Ay yaşım yirmi yedi ama başım diyim zayıf olduğum için yüzüm birazcık içe çökük bu aralar yüz yogası falan yapıyorum biraz toparlamış gibi ama böyle botox dolgu etkisi verecek bildiğiniz serum vs var mı yoksa direk gidip dolgu mu yaptırsam 😃😃😃
Cilt bakımı dolgu vs 😅😅
duygusalkiz instangramda bir kadın var Sabriye alginer diye . Kdın bombalı saldırıda yaralanıyor yüzü full yanık doğal yöntemlerle damıtmaya falan yağlar yapıyor şuan sıfır iz . O çıkartmış botoks etkisi aldım ama daha kullanmadım. Bu arada takipçisi çok ama inf. Değil biliyorum çünkü ona butiğim için reklam vermek istemiştim reklam almıyorum sadece kendi işimi yapıyorum demişti. O yüzden daha güvenilir . Düşünürsen eğer o Çar bildiğim . Kullananlar aşırı memnun
duygusalkiz botox olabilir ama dolgu kesinlikle hayır hele daha genceciksin.bir kere başladın mı hep yapmak gerekiyor.artık yaş arttığı için mi bilemiyorum her yenileme de bir tık daha artırıyorsun ,etikisi geçince daha kötü oldu bşr daha yaptırmayacam diyip yine yaprımakmzoeunda kalıyorsun.
duygusalkiz Doğal haliniz varken neden bir de dolgunun kaymasıyla yamukluğuyla şişip inmesi ile uğraşasınız bence yaptırmayın. Aynı etkiyi vermez, cildinize de yarar mı bilmem ama kolajen içerikli serumlar alabilirsiniz. Ben hyaluronik asit kullanıyorum onu kullandığım süre zarfında geçici olarak dokununca puf puf parıltılı bir etki görüyorum, nem oranını arttırdığı için. Siz de rutinlerinize ekleyebilirsiniz alıştırarak.