• +18
  • Gececi 13 🔥

Helloooooo kızlar
Nasılsınız bugün sohbet edelim birbirimizi tanıyalım gece sohbeti olsun bugünkü post

Merhabalar Çiçekler Ben Bulgaristan türküyüm Yaşım 20 4 senelik evliyim 14 aylık kızım Var ❤❤❤

igze0101 meraba canm ben hatice 23 yaşındayım bir oğlum var 11 aylık gaziantepin bir ilçesinde oturuyorum

igze0101 merhaba 23 yasindayim.6 yillik evliyim 2 prensim var biri 4 yasinda biri 6.5 aylik 🙏 canakkaleden takipteyim.

Merhaba kızçeler 23 yaşındayım 5 senelik evliyim 2 yaşında kızım var Afyonda yaşıyorum 🖤

Selam 27 yaşındayım 2 seneye yaklaştı evliyim 8 ay 4 günlük bir kızım var istanbulda yaşıyorum 😊

igze0101 yaşım 26, iki tane bebem var, 2016 Ağustos’tan beri evliyim 🤣

igze0101 27yaşındayım 4 senelik evliyim 7aylık oğlum var İstanbul’da yaşıyorum 🤍

igze0101 selam canım aslen tonyalıyım ama ist da yaşıyorum fen bilimleri öğretmeniyim 26 yaşındayım 3 yıllık evliyim eşimle 9 yıllık birlikteliğimiz var paşamda mayısta iki yaşına girecek Allahın izniyle 🤲

Hepimizin yaşi ortalama aynı bir sürü arkadaşımız oldu burda

Deleted4 çocuk pandemi falan insan yalnız kalıyor iyiki keşfettim burayı ..Bide herkes özgür burda kimse kendini kasmiyo😀

igze0101 aynen ama bı kaç tane linç tayfa var onları da teker teker gönderiyoruz 😂