• +18
  • Gececi 13 🔥

igze0101 meraba canm ben hatice 23 yaşındayım bir oğlum var 11 aylık gaziantepin bir ilçesinde oturuyorum

igze0101 merhaba 23 yasindayim.6 yillik evliyim 2 prensim var biri 4 yasinda biri 6.5 aylik 🙏 canakkaleden takipteyim.

Merhaba kızçeler 23 yaşındayım 5 senelik evliyim 2 yaşında kızım var Afyonda yaşıyorum 🖤

Selam 27 yaşındayım 2 seneye yaklaştı evliyim 8 ay 4 günlük bir kızım var istanbulda yaşıyorum 😊

igze0101 yaşım 26, iki tane bebem var, 2016 Ağustos’tan beri evliyim 🤣

igze0101 27yaşındayım 4 senelik evliyim 7aylık oğlum var İstanbul’da yaşıyorum 🤍

igze0101 selam canım aslen tonyalıyım ama ist da yaşıyorum fen bilimleri öğretmeniyim 26 yaşındayım 3 yıllık evliyim eşimle 9 yıllık birlikteliğimiz var paşamda mayısta iki yaşına girecek Allahın izniyle 🤲

Hepimizin yaşi ortalama aynı bir sürü arkadaşımız oldu burda

Deleted4 çocuk pandemi falan insan yalnız kalıyor iyiki keşfettim burayı ..Bide herkes özgür burda kimse kendini kasmiyo😀

igze0101 aynen ama bı kaç tane linç tayfa var onları da teker teker gönderiyoruz 😂

Deleted4 bayadır görmüyorum ben en son beni lincleyen biri vardı oraldan bahsediyordu başka posta 🤦‍♀️

igze0101 beni de ters ilişkiden lincleyen oldu verdim lafını bastım engelini defoldu😁

Deleted4 şu diğer posta ki şeyi bana da göndersene özel mesaj atamadım sana 🙈

igze0101 İstanbul’da yaşıyorum 23 yaşındayım 2 senelik evliyim 10 aylık kızım var 10 kilo da fazlam var 😂😂😂

Sanane senin gene 10 kg hamilelikte 26 kg alan ben sadece 10 kg verdim saadece

igze0101 10 kilo verirsem hamilelik öncesi kiloma dönücem 14 kilo verirsem bekarlık kiloma çok istiyorum ama gitmiyore