Premsesss99 Kızlar 2 aylık evliyiz her pozisyonu denedik eşim hepsinde rahatlıyor ama ben şuana kadar hiç birinde rahatlamadım En son çare beni eliyle rahatlatıyor o da 5 yaptıysak 2 sinde anca oluyor Siz nasıl rahatlıyorsunuz bende niye olmuyor
papatyamsigibi Premsesss99 kadınlar biraz zor kendini keşfediyor. Ben 2 sene sonunda ögrendim vajinal orgazm olabilmeyi. Yavaş yavaş kendini tanıdıkça oluyor canım. Buradaki çokgu kadın senelerdir evli ve onlar da henüz keşfedememiş. Yani üzülme zaman alıyor
linosko Premsesss99 @piyangobileti @etkilesimci @373738 @sinyorina Ahahaha utansam bak şmdi😃 Canım bende çok geç orgazm olan biriyim. Öncelikle eşin uzanır pozisyonda olucak sen üzerine oturucaksın ilk önce içine almadan kendini sürterek uyar iyice sonuna kdr içine aldıktan sonra vajinanı eşine sürte sürte ileri geri yapıp uyar o şekilde etkili oluyor anlatabildimmi bilmiyorum ama😅
_OceanLove Premsesss99 bende 2 yıldır evliyim zaman zaman boşalıyorum bazende ard arda hayla kendimi keşfedemedim ama yaşıyorum rastgele 😂🙈
piyangobileti linosko anladım da denemeden bilemem eşimle de küsüm hemen barismam lazım hahaha 😂 şaka bir yana ben üstte olamıyorum bacaklarım yoruluyor hele o ileri geri gel git yapma olayı hiç benlik değil ben mal gibi yatmayı seviyorum 😂😂😂
373738 linosko ya anladımda üstte olmak yorucu ya tüm gün bebeyle uğraşıyorum ben uzanayım benide halletsin kendinide istiyorum🤣
Usnac95 linosko Bence bu pozisyonda klitoris sürtündüğü için o şekilde boşalma oluyor. Vajinal değil bu sanki ya 🙈🥲
linosko piyangobileti bişy fitimi üstte o hazzı yaşadıktan sonra vazgeçemiyorsun 😃 adam benim ağzımı kapatıyor bağırmıyım diye sen düşün😅
sananee piyangobileti Üstüne sadece bir kere çıkıp pozisyonunu ayarla bir daha alta geçmezsin o kadar diyeyim sana kendimi kaybediyorum üstte acayip zevkli 😂
linosko Usnac95 ayy ben çok rahatlıyorum çok zevkli oluyor klitoris yada vajinal beni zevkin doruklarına çıkarıyor😅
Usnac95 linosko Ne kadar sürüyor bu zevk, zevkşn doruklarına çıkıp patlama oluyor mu 😂 Benim yaşadığım şey şöyle 3 sn lik bir kendinden geçme oluyor. Klitoris bu sanırım Vajinal olan ilişki süresince süren uzun bir şey galiab