piyangobileti linosko anladım da denemeden bilemem eşimle de küsüm hemen barismam lazım hahaha 😂 şaka bir yana ben üstte olamıyorum bacaklarım yoruluyor hele o ileri geri gel git yapma olayı hiç benlik değil ben mal gibi yatmayı seviyorum 😂😂😂
linosko piyangobileti bişy fitimi üstte o hazzı yaşadıktan sonra vazgeçemiyorsun 😃 adam benim ağzımı kapatıyor bağırmıyım diye sen düşün😅
sananee piyangobileti Üstüne sadece bir kere çıkıp pozisyonunu ayarla bir daha alta geçmezsin o kadar diyeyim sana kendimi kaybediyorum üstte acayip zevkli 😂
373738 linosko ya anladımda üstte olmak yorucu ya tüm gün bebeyle uğraşıyorum ben uzanayım benide halletsin kendinide istiyorum🤣
Usnac95 linosko Bence bu pozisyonda klitoris sürtündüğü için o şekilde boşalma oluyor. Vajinal değil bu sanki ya 🙈🥲
linosko Usnac95 ayy ben çok rahatlıyorum çok zevkli oluyor klitoris yada vajinal beni zevkin doruklarına çıkarıyor😅
Usnac95 linosko Ne kadar sürüyor bu zevk, zevkşn doruklarına çıkıp patlama oluyor mu 😂 Benim yaşadığım şey şöyle 3 sn lik bir kendinden geçme oluyor. Klitoris bu sanırım Vajinal olan ilişki süresince süren uzun bir şey galiab
Usnac95 sinyorina Ben 3 senedşr çözemedim ya. Yine ilişki esnasında gir çık yaparken klitorise sürtününce orgazm oluyorum. Onun haricinde sadece penisle hiç olmadı 😢😢😢
perimasali802_ Usnac95 vajinal de istemiszce kasların kasılır titreme olur nefes nefese kalirsin bazen terleme ayaga kalkarken bile titrersin o derece yani 😂 Ama vajinal kiltors gibi değil bunu içten hissediyorsun
_OceanLove Premsesss99 bende 2 yıldır evliyim zaman zaman boşalıyorum bazende ard arda hayla kendimi keşfedemedim ama yaşıyorum rastgele 😂🙈