Kızlar 2 aylık evliyiz her pozisyonu denedik eşim hepsinde rahatlıyor ama ben şuana kadar hiç birinde rahatlamadım
En son çare beni eliyle rahatlatıyor o da 5 yaptıysak 2 sinde anca oluyor
Siz nasıl rahatlıyorsunuz bende niye olmuyor
Hiç bir pozisyonda olmuyor 🔥
Premsesss99 kadınlar biraz zor kendini keşfediyor. Ben 2 sene sonunda ögrendim vajinal orgazm olabilmeyi. Yavaş yavaş kendini tanıdıkça oluyor canım. Buradaki çokgu kadın senelerdir evli ve onlar da henüz keşfedememiş. Yani üzülme zaman alıyor
Premsesss99 olabileceğin bir pozisyon var ama buradan antalatamayabilirim azcık ayıp😀
linosko anlat kız anlat incigini cincigini 😂 sansür koyarak anlatın lütfen 😃
linosko anlat kız kaç kişi beklıyor bak ahahahah 😄
Premsesss99 @piyangobileti @etkilesimci @373738 @sinyorina
Ahahaha utansam bak şmdi😃
Canım bende çok geç orgazm olan biriyim. Öncelikle eşin uzanır pozisyonda olucak sen üzerine oturucaksın ilk önce içine almadan kendini sürterek uyar iyice sonuna kdr içine aldıktan sonra vajinanı eşine sürte sürte ileri geri yapıp uyar o şekilde etkili oluyor anlatabildimmi bilmiyorum ama😅
linosko anladım da denemeden bilemem eşimle de küsüm hemen barismam lazım hahaha 😂 şaka bir yana ben üstte olamıyorum bacaklarım yoruluyor hele o ileri geri gel git yapma olayı hiç benlik değil ben mal gibi yatmayı seviyorum 😂😂😂
piyangobileti bişy fitimi üstte o hazzı yaşadıktan sonra vazgeçemiyorsun 😃 adam benim ağzımı kapatıyor bağırmıyım diye sen düşün😅
linosko adam da gel yapalım dedi barissam mı 😂 deneyeceğim canım istedi 😂😂😂
linosko sende az bağır komşular duyacak 😂
piyangobileti Üstüne sadece bir kere çıkıp pozisyonunu ayarla bir daha alta geçmezsin o kadar diyeyim sana kendimi kaybediyorum üstte acayip zevkli 😂
sananee zorla kendimi s….receksiniz bana 😂
piyangobileti benimde istedi şuan valla🤭🫦