sananee bizim banyoda baya büyük duşa kabinde bile ikimiz uzanabiliriz duşta bir sefer doggy yapmayı denemiştik ama yapamamistik
Beraber duş almak nasıl keyif verir
denizinanne nasıl yaa
piyangobileti ayakta doggy gibi düşün olabildiğince eğil gerisini eline bıdak dizlerini kırmadan eğil ama
kizatasozu he he sensin dedim inlemelerini ben duyuyorum elin gavuru değil 😂
kizatasozu yaa işte ayıptır söylemesi içime sokamadim
piyangobileti hahahaha 🤣🤣🤣
denizinanne kız çok kolay nasıl yapamadin eşin ayakta sen yerden bişey alcakmis gibi eğil iste
denizinanne belinizi kiviracaksiniz yılan gibi popo havada kalacak
kizatasozu valla canım belki o zaman hamileyimdir diye yapamadım zaten yapamadım diye ağladım sonrada birdaha birlikte duş almadık eşim çok üzüldü ben ağlayınca
denizinanne ah canım göbeğin çıkmışsa yapman zor olmuştur doğru şimdi eşini sasirtabilirsjn engel yok 😊
piyangobileti elimi duvara dayayıp eğiliyosun arkanı dönüp bacımsu
denizinanne O zaman suyu açmadan başlamayı deneyin belki yerler kaygan olduğundan olmamıştır
denizinanne güzel bir duş hazırlamak, banyoyu güzel kokularla doldur ve hoş bir şarkı açabilirsin Allah her daim güzel günler nasip etsin ❤️
denizinanne evet ya su daha kaygan yapar derseniz asla yapmaz 😂 ayıptır söylemesi sen zevk alınca zaten sulanıyorsun içine kolayca girebilir veya parmağıyla aralayabilir
denizinanne duşu bilmem ama havuzda manyak oluyo suyun kaldırma kuvvetiyle beraber kucağa daha kolay alınıyo ama bu posttan sonra bende yapmayı planlıyorum duşta
denizinanne canım duş çok güzel ayrı bir zevki var yani eğer ki eşin duşta iken sen seni rahatız etmeyecek sekilde gecelikle gir ıslanınca eşin çıkarsın çünkü üstünde islanan gecelik vs çok hoş duruyor 🔥
perimasali802_ peri geri dönmüssün çok sevindimm🤭🤭 bu arada fikir müko yine
373738 kopamadim ya 🥺
Teşekkür ederim canım o sızın mükemmeliginiz🔥♥️